"RoadFighter" benim bazı forumlardaki rumuzumdur bu arada
Yoksa motora o yakıştırma çok çaça oluyor yahu. :cherry:
Hadi ya kötü oldu ozmn
"RoadFighter" benim bazı forumlardaki rumuzumdur bu arada
Yoksa motora o yakıştırma çok çaça oluyor yahu. :cherry:
Hadi ya kötü oldu ozmnben motosikletin adı sanıodum bu arada çaça nedir
![]()
millet 10810496 nolu ilanın sahibi kim?
http://www.sahibinden.com/_kesinlikle_ihtiyactan_bu_fiyata_4600ytl_WQQaXQQ10810496WQQpXQQdisplayitem
temız kullanan adam motorundan emın olan adam en kotu ıhtımalle bence 6000 ytlye satar motorunu...ben motorumu seneye allah kısmet ederse 10000 km cıvarında buyutmek ıcın satıcam...ben yagmura yakalanıyorum gece 10da gelsemde motoru mutlaka temızlerım yıkarım boya koruması yaparım zıncırı temızlemeden yaglama yapmam...e ben sımdı bu motoru seneye buna gore satıcam..
ama adam almıs bınmıs sadece devamlı yuksek devır yapmıs vs o motorun patlaması cok yuksek olasılık...redlıneye gırmıs bakımını eksık etmıs rodajına dıkkat edılmemıs...allah herkesı boyle motorlardan uzak tutsun...
selam kardesim, izmirden yazıyorum.. bu motoru geçen seneden hatırlıyorum...gene satılıga çıkarmıştınız... güzel alet.. olabilecek her türlü extrayı da yapmışınız... memurum.. inanın samimiyetime çıkabilecegim son maksimum rakam 5.000 ytl.dir..haaa ben motoru alır ankara dan izmire kadar getirir teslim de edebilirim derseniz.. 5.500 ytl ye kadar çıkabilirim... çünkü henüz ehliyet sahibi degilim...üstüne üstelik motorsiklet kullanma tecrübem de fazla degil.. teklifime sıcak bakarsanız görüşelim.. saygılarımla
Gelen mesajda arkadaş bir zarf atmış sana yumuşaklık görürse bastıracak anlaşılan![]()
asım tornada krank mili vs tarzı şeylerin 1e 1 ölçüsünü bulup çıkarttırabilirsin daha sağlam malzemelerden torna yada cncde saten bi torna şimdi lazerlisi çıktı bide torna değilde daha çok kesim için sanırım o neyse çok daha sağlam bir motor yapılabilir kısacası =)