Zaten asım abi şimdi satamazsan seneye kadar bekletirsen seneye benim okul işi tekrar olmazsa alıcam direk senin motoru açıköğretime yazılıp
Okul işin olsun da motor işi kolay kardeş.
Allah'tan hayırlısı.
Faik'le de konuştuk bugün. Motoru satmayacağım galiba acil bir mesele olmazsa. Satarsamda araba almak için satacağım galiba. (manevi hesaplardan ötürü)
Halep oradaysa arşın burada. Ciddi düşünenler de bir türlü ulaşır artık bana. İlan dursun bakalım öyle.
Şunu anladım ki ilanda malınızı falan övmeyeceksiniz,şöyle temiz böyle iyi gibi ispatlara girmeyeceksiniz. Tuz ,ekmek hakkı bilene sofra kurmasanda olur demişler.
Motor almada ciddi bir adam çıkıp gelecek ve motora baktıktan sonra kendisi verecek kararını.
Geçen sene scooterımı satılığa çıkarmıştım. Benim ufaklığın temizliğinde pek motor yoktu ve ilanlarda istenene göre makul bir fiyat istiyordum(1750 ytl). Millet nedir,ne değildir anlasın diye ilana epey şeyler yazmıştım
Ha ne oldu o zaman? Cins cins rakamlar telaffuz edildi ve ben satmadım motoru. (1500 ytl teklif eden birkaç kişiye bile vermemiştim hatta!)
2 hafta öncesine kadar bir ilan daha açtım scooter'ım için. (aradan neredeyse 1 sene geçti ilk ilandan itibaren)
"Motor temizdir,kazasızdır ve pazarlıksız 1500 ytl'dir dedim" ilanda sadece.
Buradan bir arkadaş geldi ,gördü motoru. Temizliğini gözü ile de görmüş oldu. (Bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı) 2 hafta sonrasına satış için sözleştik.
Şimdi ben, benim ilanı biraz daha yalın bir hale getireyim değil mi?