Biz ekip olarak 3 kişiyiz.
Bir de kırmızı-siyah bir Hyo var. O da bizim okuldan bir arkadaşta.
Allah izin verirse Faik bir süre(en az 1 sene) binecek motora muhtemelen
Üzülerekte olsa takımı bozacağım .

Şekil şemal on numara ama ara sıra keyif için bindiğim motorumda kulağa daha hoş gelen bir ses olsun istiyorum. Yoksa scooterı kullanırken bile keyif alıyorum. (o motorun da sessiz olması hoşuma gidiyor). Her motordan farklı şeyler bekleniyor. Bir endurom olsa hayatta ses mevzusunu kurcalamam herhalde. Ama spor bir motorda motor kullanıcılarının önem verdiği önemli 2 şeyden 1'i ses.
Gazlama,performans olayı sesten sonra geliyor benim için. Sıralı 4 silindirli bir motora sahip olsa idi bu meleti hiç satmazdım herhalde.
Geçen Faik'le görüşmek için motoru bir çalıştırayım dedim de(2 haftadır yürümüyordu motor) gözden çıkardığım için mi bilinmez ama eski ki keyfi alamıyorum motordan. (performansla alakası yok)
Gerçi bu gidişle motoru epey bir süre satamayacağım gibi geliyor. İnat ettiğim bir fiyat aralığı var.O fiyatın altında vermeyeceğim motoru ilerde zarar edeceğimi bilsem bile. (Mesela bazı çiftçiler ileriki sene için piyasada bir fiyat kırılmasına sebebiyet vermemek için ürünlerini tarlada bırakırlar ölü fiyat verenlere inat. Benim ki o hesap)
Hayırlısı Allah'tan.
Bunlarda ortaya karışık fotolar:
İlk baştaki bahsettiğim arkadaş,3. sıradaki Faik