Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ohh bee uzuuun bi aradan sonra internete girebildim sonunda :D

hatta şu an izmirdeyim buradaki arkadaşlara slmlar :D

bujiler sanırım orj taktırırsan yine 30 40 ytl felan tutucaktır (servis için diyorum)
arkadaşın motoru 10000bakımına soktuk yapılanları ve fiyatı solim az çok bilgin olur
yağ filtresi hava filtresi did zincir ön arka fren balataları yağ debrşyaj ayarı vs ıvırlarıyla 540 ytl ödemiştik sanırım

Son düzenleme:
bı guncellıyım yaa burayı...erhan naptın on camı denedınmı spreyle ıstedıgın sonucu verdımı.....

yok abi denemedim motor brandalı duruyor garajda :) binmeye zaman yok izmirde havalar cok guzel.

dün < iLk@yy > yanımdaydı baya bi muhabbet ettik benım dukkanda izmire gelmiş sagolsun ugradı bana yakınmış zaten bana bi 100 metre kadar :d

1 litre gaz yağı ile zinciri temizlediğimi söylemişmiydim? unuttum :S

mutlaka temızleyın cok guzel oldu pırıl pırıl sonrada castrol zıncır yagı ıle yagladım.

kış gelıyor yagmur camur zaten sizde yapın.. derim..

ya bi hyosungda gordum on sinyalleri grenaja takmıs yanı anlatamadım o cubukları kadırım duz bı sekilde granaja gommus guzel olmus deniycem bende

keske resım cekseydın..

ama bizim sinyaller kulak gibi çok dışarda değil be abi..

ben aynalardan şikayetçiyim kapatıp açınca gevşio haydaa bidaha sıkıom! :mad:

Brandayı takarken kapatmak zorundayım cunku..

keske resım cekseydın..

ama bizim sinyaller kulak gibi çok dışarda değil be abi..

ben aynalardan şikayetçiyim kapatıp açınca gevşio haydaa bidaha sıkıom! :mad:

Brandayı takarken kapatmak zorundayım cunku..

valla aynı dert bendede var gevisyo uyuz oluyorum 100 120 derken baktım kapanmaya baslıyo heheh

selam arkadaslar..gt 250 r için hangi yağı(tam adıyla) onerirsiniz.buji için de kısa paso mu uzun paso mu olucak..bir de filtreyle beraber mi 1,5 litre alıyo?yağ değişimi için 2, lt yağ almamız mı gerek?

selam arkadaslar..gt 250 r için hangi yağı(tam adıyla) onerirsiniz.buji için de kısa paso mu uzun paso mu olucak..bir de filtreyle beraber mi 1,5 litre alıyo?yağ değişimi için 2, lt yağ almamız mı gerek?

arkadasım dedıgın seylerın hıcbırını yapmadım ben sımdıye kadar:) cunku 3000 km de aldım suan 3700 kmde makına :)

yanlıs hatırlamıyorsam 1.5 lıtre alıyor tamamen ben castrol 10w-40 kullandım 4 zamnlı oldugu ıcınde 4t koycaksın zaten yaglar 2t ve 4t dıye ayrılır ustunde de yazar...ama sen yınde bır servıse gıt ve butun bunları sor...

Arkadaşlar merhaba!Yaklaşık 2 aydır hyosung gt 250r kullanıyorum.bir sorunum var.motor ısınınca düşük devirlerde gaz yemiyor.bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel olsun derdine çare buLunsun Kemalettin abi :)

cok enteresan yaaa nasıl ısınınca gaz yemıyor...bı karburotorune baktr derım ben pısmı degılmı...

asm

GT250R'a 10W/40 kullanıyor yağ olarak.
Yağ kapağında yazıyor zaten bu.

Arkadaşlar merhaba!Yaklaşık 2 aydır hyosung gt 250r kullanıyorum.bir sorunum var.motor ısınınca düşük devirlerde gaz yemiyor.bana yardımcı olursanız sevinirim.

karburatoru temızlettır,hava fıltresını temızle veya degıstır ve jikleyı kontrol ettır kapattıgın halde takılı kalıyor olabılır...

türkpetrol ve totalden benzin alma birde 95 oktanda kullanma 97 oktan bp yada shellden şaşma diğerlerinde biraz pislik oluyor benzinin içinde çoğunlukla gaz kesiyor ondan :)

97 oktan koymaya korktum işe yarıyormu yaa

Okan benı nerenle dınlıyosun sen merak edıyom ben sana 97 oktan koy dedım ya kac defa uyardım senı sende tamam abı koyuyom dedın.Bu arada petrol ofısınıde onerırım ben yıllardır arabamda ve motorumda petrol ofısı yakıtını kullanıyorum gayet memnunum...

dün < iLk@yy > yanımdaydı baya bi muhabbet ettik benım dukkanda izmire gelmiş sagolsun ugradı bana yakınmış zaten bana bi 100 metre kadar :d

eyw. sende saolasın keşke waktim olsada motorla gelip görebilsem başkalarınıda şole zevki çıksa icene ama şu an nerdeeee :D

Son düzenleme:
Okan benı nerenle dınlıyosun sen merak edıyom ben sana 97 oktan koy dedım ya kac defa uyardım senı sende tamam abı koyuyom dedın.Bu arada petrol ofısınıde onerırım ben yıllardır arabamda ve motorumda petrol ofısı yakıtını kullanıyorum gayet memnunum...

ne ara dedin yaw alla alla sen boyadınmı camııı resim istiyoruzz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar