boyle bı pazarlama ınanılmaz bısı hakkaten...satıs sonrası bu tutum ınsanın sacını basını yoldurur hakkaten...neden duzgun olarak bu ısı yapan ınsanların sayısı cok az?
erhan kardes ellerına sağlık bende dun motoru cıkarttım servısten grenajlar gelmedı ama onemlı deıl gelınce degıstırcem artık...havalar fena değilken bınıyım ıstıyorum motora...zaten o gazla 2 gunde 300 km yol yaptım![]()
cakalaz yakın olmamıza sevindim
alacagim gunu iple cekiyorumm
eeee tabi birilerinin bana ögretmesi lazim bunuu
senle bi maçka yoluna çıkarızz![]()
benım motor 2000 km oldu erhan yaa vallaha nasıl oluyor ne zaman oluyor onlamıorum...
:queen::queen: abi az km daha ne ama bu yaza kadar satmazsam motoru yaza tura çıkıcam antalya fethiye falan kafamda o var onun inceden planlarını yapıyorum maddiyatı maneviyatı dukkandan kaçmak için planlar çizmeye falan basladım hafiften![]()
benım motor 2000 km oldu erhan yaa vallaha nasıl oluyor ne zaman oluyor onlamıorum...
Herkese slm arkadaşlar... bende fahri bir hyosung kullanıcısıyım havalar bozuk olmasına rağmen benim çinli karıncayla çok eğlendik bugün işe gelirken resmen yıkandıksuzukluk hiçbirşeydir tasarruf herşey
bu gün 2000 km i tamamladım mutluyum azcık paylaşmak istedim,yağmur yağdığında biniyormusunuz motora? herhangi bir zararı varmıdır mekanik kısmı veya granaj için? bu arada bi arkadaş kaza geçirmiş Allah korumuş arkadaşım geçmiş olsun çok eskilerinde dediği gibi cana gelen mala gelsin.. Bende buralardayım bundan sonra isim Onur.Kalın sağlıcakla
abi maddiyat hallolur da maneviyatı zor o işin sorumluluk duygusu sakat bişe...neden diceksin sen antalyada fethiyede birtakım dişi arkadaşlarla swiming yaparkenburdaki rider arkadaşların 60 derece sıcakta çalışıyor olcaklar belkide...bunun akıbeti hoş olmaz aman diim :queen: