YBR 125'ten sonra 600RR çok hızlı gelir muhakkak. GT250R bile hissedilir derecede farkeder.
GT250R'ı bir süre kullanmak en azından SS tarzına alışma için bile olsa iyi olur.
Arkadaşına Allah rahmet eylesin. Size de sabırlar diliyorum.
Kendi ihmali,hatası yüzünden mi vefat etti? (aile meselesi ile bağlayacağım bunu)
Banada herkes 250 lik bir makinanın daha uygun olacağını söylediği için bunu düşünüyorum. Trafiğe kapalı alanda 600RR ve GSX-R 1000 kullanabildim ama sanırım pek birşey ifade etmez,trafikte kullanmak çok farklı olucaktır.
Arkadaşım konusunda söyledikleriniz için teşekkürler,allah rahmet eylesin. Suadiye "S Virajı" tabir edilen yerde o kadar hızlı gitmesi kendi hatası,ama orda arabanın sıkıştırması onun hatası değil sanırım.
Banada herkes 250 lik bir makinanın daha uygun olacağını söylediği için bunu düşünüyorum. Trafiğe kapalı alanda 600RR ve GSX-R 1000 kullanabildim ama sanırım pek birşey ifade etmez,trafikte kullanmak çok farklı olucaktır.
Arkadaşım konusunda söyledikleriniz için teşekkürler,allah rahmet eylesin. Suadiye "S Virajı" tabir edilen yerde o kadar hızlı gitmesi kendi hatası,ama orda arabanın sıkıştırması onun hatası değil sanırım.
Öncelikle arkadaşına Allah'tan rahmet dilerim...
Motosiklet konusuna dönersek de 600rr hakikaten çok çok farklı bir motor.Ybr'den sonra sana gt250r bile çok hızlı gelecek bunu göreceksin.Ama dediğim gibi 600rr bambaşka.Bence al bir gt250r ve şöyle 15-20 bin km yapıp iyice piş.Yaşın da genç zaten ille de hemen 600rr alacaksın diye bir şey yok.O motor da kaçmıyor değil mi:cat:
Motor tabi ki kaçmıyorda işte bu sabırsızlık bu merak biran önce en iyisi olsun düşüncesi,etraftada gördüğümde kafamı gereğinden fazla meşgul ediyor.