o devirlerede yaklaşmak çok sağlıklı sayılmaz pek ama yağına felan iyi bakıyormu motorun bunlarda önemli bide 98 100 oktan benzin alıyorsa yine olabilir motor için fazla ısı demek bu...
o devirlerede yaklaşmak çok sağlıklı sayılmaz pek ama yağına felan iyi bakıyormu motorun bunlarda önemli bide 98 100 oktan benzin alıyorsa yine olabilir motor için fazla ısı demek bu...
Ben hep o devirlerdeyim. (1 yıla yakındır)
O devirlerde de yürümeyecekse bu motor, ben bu motoru paket yapar Kore'li abilerin ellerine verir ve sonra scooterıma binerim.
Bu krankı kırılan motorları ve sahiplerini tanımak lazım. Bu mesele müşteri profili ve beklentileri ile alakalı muhtemelen.
1 ay dolmadan motoru satan adamın motorundan elbette hayır gelmeyebilir.(sözüm meclisten dışarı)
abi biz motoru tatlı kullanıyoduk ya.yani ben artçıda oldum arkadaşa kullandımda.eski sahibinden bi ihale kalmışta olabilir ama bilmiyorum:cyclopsan
bana görede 10binde düzgün gidebilmesi gerekiyor ama bence redline çıkarılmışa benziyor o motor yoksa war yani benimde arkadaşlarım kullanan bi sorun yok daha
@asm
tabikide limitleri sonuna kadar zorluyorlar altlarındaki makianaya 600lük gözü ile bakıyorlar hayal kırıklığına uğramaları anormal bişe değil bu durumda ama 2. elde alan adama oluyor sonucuda çoğunlukla...
Ben 10.000,10.500 rpm gibi kullanırım ama hayatta redline'da zorlamadım motoru.
Millet 180 küsür göreceğim diye canını çıkartıyor motorun.
"Bu motor sıkıştırmaya gelmiyor" olayı da orjinal egzoz ile de alakalı aslında.
Tiger gibi bir egzoz ile egzoz gazı çıkışı daha rahat olacağı için devirli kullananlara yarayabilir performans egzozları.
sanırım olabilir ama tigerda süper denemez ses yok fazla ama hava çıkışı daha iyi orj göre ben özel yapımlardan yanayım biraz daha kesip biçmeden komple 0 yapılanlar marka egsozlardan çok daha iyi olabiliyor...
bence bu kadar da yeter çok ta kötü durmuyorYan çanta bence çok kötü durur.Bu chopper tarzı bir motor değil.Onun haricinde büyükçe bir sırt çantan bile olsa yukarıda da dediğim gibi file ile artçı koltuğuna bağlayabilirsin.
Örneğin...
![]()