arkadaşlar uzun yola çok çıkan biriyim, bu nedenle çanta şart tamam sırt çantası filan biraz olur ama ne konur içine ufakta olsa yançantalar koymak zorunda kalacam diyer motorlarada baktım ama çok pahalılar hemde cc olarak çok büyükler, yolda saten gördüm arkaya çanta koyanları o kadarda düşünüldü gibi kötü değil. gt 250 var bu motorun çıplak olanı onada bakıyorum.
tubejh bu motorla hep uzun yol yapmayı düşünüyorsan zaten biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.Racing türü olduğundan belli bir süre sonra kollar, bacaklar, sırt hissetmiyorsun neredeyse.Ayrıca topcase ile cidden çok kötü olur.Hani insanlar ne der demicem -büyük alay konusu olursun onu geçtim de- dengeye de etkisi çok kötü olur bence:farao:
arakdaşlar ben yenı motorcu sayılırım yanı bu tarz bı motor alıcam scooter kullana kullna bıktıkgusel kaslı bı motor almayı dusunuyorum ama fıyat performans ve gosterıs acısından bu motordan baska bı secenek cıkmıo karsıma ya bıde kawasakı nınja var sızın aklınızda bı model var mı bu gercı baya hosuma gıttı yaw..ama tuzlu gıbı sankı
Yooo ; Ben cbr 125 ile bile yol yapabiliyorum! bence biraz bel ve boyun ağrıttığı doğru ama insan alısyor... cok yorucu olmamaya baslıyor ! Benim tarzım S.S. diyorsan her yola gidersin![]()
Cbr125 ile hyosung gt250r aynı değil sanırım değil mi?
Eğerki içinde ss ruhu varsa illa da öyle olacak diyorsan zaten yol dayanmaz bu ayrı mesele.R1 ile dünyayı 7 kere dolaşan ve hala da dönen adamdan da bahsetmiyorum.Ama teorik olarak racing bir makine ile uzun yol yapılmaz.Bir enduro ya da naked alıp uzana uzana gitmek varken neden o kadar ağrı sızı içinde gidesin ki?
yavru değil yavrum hiç dil bilgin yok arkadaş hece bölünemez bütünüyle okunur yavrum diyelim şuna
senden cok yok bu dunyada kendını koru amaaan.. yavru.... dılbılgısymıs.... ne alakası var bea krdsm ben bıldıgım bırseyı paylastım sen saol yada haa dıyecegıne.... yavru deeel yavrum olceak........ ;D komedı senı........ az kaldı dedım ya senden
(ayrıca alınacak bı durum , ozel bı sebebın varsa ozelden dersın krds saplantılıyım nıkımle aynen yazılmasını yada şu heceye kadar yazılmasını arz ederım dersın edıt(duzeltme ) yaparım oldumu 'yavrum' :wiinkk:
hyosung a çanta takmak istiyorsanız bence yumuşak yan çantalar var .hoş duruyor...
Orhan abi sen beni kalkışta ayıklamış olabilirsin.Ben zaten acemiyim korka korka sürüyordum:queen:
Bu arada sen de arkadaşlara 125-130'dan sonra hyo bizi toza dumana boğup gidiyor dersen sanırım yanlış olmaz:queen:
Her iki motor da çok iyi cidden abi ne yalan söyleyeyim.Hyosung'u sizlerle o kadar süre kullanıp biraz zaman geçtikçe dikkat ettiyseniz virajlarda yatmaya, hızımı artırmaya, yüksek devirlerde kullanmaya başladım ve büyük keyif aldım.
Hoş bir girdiğim yerden geri çıkamıyorum moralimi bozuyor ama bu sorunu da inşallah aşacağım![]()
Her zaman abi:cat:
Şimdiye kadarki en keyif aldığım grup ve geziydi diyebilirim:cat:
arkadaşlar yaklaşık bi aydır sürekli kullandığım ve arkadaşımn olan hyo bugün iftardan sonra krank kırdı:cherry:allahtan bende patlamadı.iftardan sonra arkadşlarla bi yerde oturmaya gittik.bu arkadşta yanımıza geldi.bizde araba vardı.tam köşeyi döndü bire çekti motoru ve orda kaldı.yanına gittik.belki başka bi sorun var ama yüksek ihtimal krank pert
yarın servise gitcek bakalım.telefonda da dalga geçiodu kafeslemi çıktın lan die.krankı eline aldı.hayırlısı artık
![]()
iyi en azından yolda giderken bi sorun yapmadı lastikler kilitlenip büyük bi kaza geçirebilirdi....
hayırlısı olmuş bencede böylesi... motoru zorlayarakmı kullanıyordu arkadaşın?