Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yolda bir race 600cc likte görmüştüm kuryelerin kullandı tip kuyruğa takılan çantalardan
ayda şehir içi kullanım hariç 1000 km yapacam ayda herhalde 3500 yaparım kaç km de bakıma giriyor bu makina

yolda bir race 600cc likte görmüştüm kuryelerin kullandı tip kuyruğa takılan çantalardan
ayda şehir içi kullanım hariç 1000 km yapacam ayda herhalde 3500 yaparım kaç km de bakıma giriyor bu makina

her ay yağ değişimi yaparsın artık.ama o çanta gerçekten çooook iğrenç durur.ve gülenler çok olur.benden sölemesi:wiinkk:

bilgilendirdin için teşekürler. o zaman yançantalar iyi olur, olmadı naked olanına bakarım.

arkaya çanta yapabilirsin yeterki uyumlu olsun bence motorla:cat:
hem tipi kaysa nolcak işine yaramadığı zaman çıkarırsın çantayı

arkaya çanta yapabilirsin yeterki uyumlu olsun bence motorla:cat:
hem tipi kaysa nolcak işine yaramadığı zaman çıkarırsın çantayı

olum manyak manyak konuşma la.race alıosun.touring mi naked mı bu.olmaz abi.bunun uyumu yok.race ye canta olmaz bu kadar basit:p

Arkadaşlar şu motorun sahibi olmayan veyahut en azından hayatında bir kere bile kullanmayan arkadaşların saçma sapan yorumlarını okumak hiç hoşuma gitmiyor:farao:
Race motora çanta olmaz arkadaşım.İlla olacaksa bunun comet'ini alacaksın.Ama onda da kaliteli olmuyor malesef.Motorun arka kısmına acayip zarar verdiğini okumuştum:cat:

Arkadaşlar şu motorun sahibi olmayan veyahut en azından hayatında bir kere bile kullanmayan arkadaşların saçma sapan yorumlarını okumak hiç hoşuma gitmiyor:farao:
Race motora çanta olmaz arkadaşım.İlla olacaksa bunun comet'ini alacaksın.Ama onda da kaliteli olmuyor malesef.Motorun arka kısmına acayip zarar verdiğini okumuştum:cat:

+1000
anlatamadım şu üstündeki arkadaşa:p

VaScO1925 o arkadaşı bir daha görürsen racing motora bindiğini söyler misin?Sanırım bilmiyor altındaki aleti:farao:

sahibi marketçi ne beklersin :D

bu arada perşembe kuşadasına gidicem motorda nelere dikkat etmem gerek alırken bana akıl verecek arkadaslar varmı ruhsat vb.

aslında kuşadasında bulunan arkadaslarımız varsa onlardan yardım istemek gerek bi topic acayım en iyisi ben

arkadaşlar uzun yola çok çıkan biriyim, bu nedenle çanta şart tamam sırt çantası filan biraz olur ama ne konur içine ufakta olsa yançantalar koymak zorunda kalacam diyer motorlarada baktım ama çok pahalılar hemde cc olarak çok büyükler, yolda saten gördüm arkaya çanta koyanları o kadarda düşünüldü gibi kötü değil. gt 250 var bu motorun çıplak olanı onada bakıyorum.

Son düzenleme:
aerodinamiği bozmuyorsa bence bir zararı olmaz görüntü dışında..
varsa da söyleyin bilelim...

tubejh bu motorla hep uzun yol yapmayı düşünüyorsan zaten biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.Racing türü olduğundan belli bir süre sonra kollar, bacaklar, sırt hissetmiyorsun neredeyse.Ayrıca topcase ile cidden çok kötü olur.Hani insanlar ne der demicem -büyük alay konusu olursun onu geçtim de- dengeye de etkisi çok kötü olur bence:farao:

anladım o zaman sırt çantası ile idare ederiz, kusura bakmayın bu motorları yakinen incelemedim hiç, ne olur olmaz bilmiyorum sizin oldu için siz daha iyi bilirsiniz

arakdaşlar ben yenı motorcu sayılırım yanı bu tarz bı motor alıcam scooter kullana kullna bıktık:) gusel kaslı bı motor almayı dusunuyorum ama fıyat performans ve gosterıs acısından bu motordan baska bı secenek cıkmıo karsıma ya bıde kawasakı nınja var sızın aklınızda bı model var mı bu gercı baya hosuma gıttı yaw..ama tuzlu gıbı sankı

anladım o zaman sırt çantası ile idare ederiz, kusura bakmayın bu motorları yakinen incelemedim hiç, ne olur olmaz bilmiyorum sizin oldu için siz daha iyi bilirsiniz

Sırt çantası da olmaz dostum bak şöyle anlatayım.Güzel bir sırt çantan olur.Bunu her seferinde artçı koltuğuna file ile bağlarsın ağırlık da hissetmezsin.Fakat motoru uzun yol yapmak için almayı düşünüyorsan problem olabilir.Çünkü ss olması sebebiyle motoru kullanmak için biraz uzanıyorsun, yatıyorsun.Uzun yollarda konfor lazım sana.Yorulmaman lazım.Bununla olacak iş değil.Maxi scooter bak, naked bak, enduro bak hatta cross bak.Fakat ss ile uğraşma derim ben:cat:

Yooo ; Ben cbr 125 ile bile yol yapabiliyorum! bence biraz bel ve boyun ağrıttığı doğru ama insan alısyor... cok yorucu olmamaya baslıyor ! Benim tarzım S.S. diyorsan her yola gidersin :)

Cbr125 ile hyosung gt250r aynı değil sanırım değil mi?
Eğerki içinde ss ruhu varsa illa da öyle olacak diyorsan zaten yol dayanmaz bu ayrı mesele.R1 ile dünyayı 7 kere dolaşan ve hala da dönen adamdan da bahsetmiyorum.Ama teorik olarak racing bir makine ile uzun yol yapılmaz.Bir enduro ya da naked alıp uzana uzana gitmek varken neden o kadar ağrı sızı içinde gidesin ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar