Arkadaşlar hyosung hakkında bir sorum olacak,:silent:
Hyosung türkiye pazarında daha fazla motor satmak için Kanuni ile birleşti ST&Kanuni oldu diye biliyorum.
Yeni gelen bütün 2008 model motorlar ST&kanuni oldu ve eski model (2007-2006) model hyosung motorlara göre kalitesiz gibi geldi bana, fuarda dikkatimi cekti gecen günde 2 arkadaşla karşılaştım birinde hyosung 2007 vardı birinde ST&Kanuni 2008 vardı bana 2007 model daha kaliteli ve kaliteli malzemeler kullanılmış gibi geldi dogrumudur?
2008 model motorlarda bunu fark ettinizmi?:silent:
Saygılar.
Abi bu kanuni tamam içimizden biri ama geldi güzelim markayı mahfetti.Geçen gün samimi olduğum Hyosung servisinin sahibi usta ile konuşuyoruz.Kanuni'nin hyosung'u mahfettiğini, korelilerin de bunu gördüğünü anladığını; Hyosung'un Kanuni'den alınıp tekrar golbal'e verilebilme durumu olduğunu anlattı.En basitinden şöyle bir örnek verdi.Bu motorlar enjeksiyon sistemli olduğu söyleniyor.Bunların arızası da özel bilgisayarına bağlanmadan anlaşılmıyormuş.Kanuni servislerinin 10undan 9u zaten bisiklet tamirciliğinden gelme.Öyle komplike bir motoru açsa inanın bayağı bir vida kalır elinde.Yine imkan varsa hyosung almak bence de en iyisi:cat:
Yok hocam pek bir fark S&T'ler ile Hyosung'lar arasında

Olsa olsa psikolik bir fark vardır. (isim farkından ötürü o da)
Ustalar aklına ne gelirse sıkıyor doğrusu. Nereye gitseniz hepsi kafadan birşeyler diyor.
Kanuni servislerinin bir kısmı bisiklet tamircisi ama diğer bir kısmı da kaliteli motorlara bakan yerler.
Geçen Ankara'da 4.44 motora gittim. Buradaki Hyosung servisinden daha gösterişli bir yer.
Sol ayna almak için gitmiştim ve depodan şak diye çıktı ayna.
İnanın sadece Hyosung yazısı kazınmış. Onun dışında aynada hiçbir fark yok. (bazı arkadaşlar hareket kabiliyeti kısıtlı S&T aynalarının demişti ama benim aldığım ayna eskisi ile aynı)
S&T'den 59 liraya aldığım ayna Hyosung'ta 58 $ + KDV.
Niye fazla para vereyim ki diğerine.
Gerçi Global cephesininde hakkını yememek lazım.
Bizim Hyo'lar karbürtörlü malum. Geçen bana emme manifoldu lazım oldu.
Konusu bu; (konuda conta,körük vs. dedik ama bu parça emme manifoldu imiş)
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/49257-emme-manifolt-contasi-yirtildi.html
S&T'ler enjeksiyonlu olduğu için manifoltları bizimkilere uymuyor. (enjeksiyon sistemlerini incelemediğim için nasıl bir sisteme sahipler bilmiyorum doğrusu)
Ankara'daki Hyosung servisi Çağ Motor'a gittim ve parçaları direkt buldum. (daha almadım gerçi)
Meğerse epey stok yapmışlar bu parçadan.
Karbüratör dışında parçaların temini için S&T, karbüratör(ve parçaları için) Global (ki inş. karbüratörle falan işim olmaz)
Yeri gelmişken;
Bu enjeksiyon sistemi iyi birşey.
Enjektörler bozulduğunda,beyni (chip) bozulduğunda iyi masraf açar ama kolay kolay da bozulmaz. (enjeksiyon sistemi ve buna mukabil yakıtta kötü değilse)
Karbüratör ara ara temizlenmek ister.(meme başları vs.)
Yakıtı biraz daha fazla harcar enjeksiyona göre.
Gaz tepkilerinde de enjeksiyon sistemi daha hassas. Gaz kolu bırakıldığında yakıtı kesme hızı,düzeni karbüratörden daha iyi.
Isınma olayı da enjeksiyon sistemine göre daha fazla galiba karbüratörde.
Detaylarını pek bilmem ama kaba taslak bildiklerim bunlar.