olm boşver şu mhyenin topiğini kirletelim gel burda küfür etcekler![]()
valla şimdi kızacak :farao:
Biz Mondial 150 Hs topiğine gidek orda kızmıyolarmışş
olm boşver şu mhyenin topiğini kirletelim gel burda küfür etcekler![]()
olm zor tutuyom kendimi yazmamak için bişey yazma nolur:queen:
boşa geçirme olayı nasıl zor geçiyo diyolardı o mu?
Kesinlikle katılıyorum Asım hocam.Kolay kolay hemen beklediğimde hiç cevap gelmedi.O kadar rica etmiştim bir Allah'ın kulu benimle motor bakmaya gelmemişti onu bırak yorum bile yapmıyorlar neyse.Zaten oradaki hyo sahiplerinde de hep varsa yoksa 600f sevdası var...
Evet kardeşim aynen öyle.Trafiğin ortasında bir istop et başına belayı alıyorsun.Ya 1'e geçiyor ya 2'ye boşu bulmak zor.Tabi ilk başlayan için:cat:
Arkadaşlar Hyosung.... adı ile kurulan bir site zaten sadece muhabbetle dönüyor(teknik anlamda birşey yok artık) bari bu topic geyiğe dönmesin.
zaten topiği geyiğe çevirmişsiniz o bahsettiğin sitedede yeterince bilgi var ayrıca bilgiyi direk oradaki arkadaşlarla bizzat görüşerek alabiliyorsun.
arkadaşlar bunun 2009 modelinde ne değişti acaba bilen var mı:silent:
Sadece Enjeksiyonlu oldu :mrgreen:
2008 modellerde enjeksyonlu 2007ve 2006 dan farkı 2008 ve 2009 modelın zaten bu enjeksyonlu olması ve Devir kescilerinın olması deilmi..
bı kac gundur nette 5500ytl ye 2007 model bıkac hysoung gordum + tiger ekzos -lastık vss li
umarım yenı yıla gecmeyle modellerde yıllarına gore fıyatlarında dusus olur
2007 model 5000 olsa hıc fena olmaz ::cheeeeer
zaten topiği geyiğe çevirmişsiniz o bahsettiğin sitedede yeterince bilgi var ayrıca bilgiyi direk oradaki arkadaşlarla bizzat görüşerek alabiliyorsun.
Doğru geyiğe ben çevirmişim topici!
Sen GT250R'a ampül takmasını bilmezken ben sana cevap yazıyordum bu konuda.
Önceki sayfaları bir karıştır istersen.
Hiç gerek yok hocam.Geyiğe çeviren bendim zaten mesajlardan da bellidir:cat:
Bu arada birazdan gidip gt250re ön sinyallerini alacağım.20$ + kdv olarak gözüküyor sinyal başına hyosung sitesinde ama bakalım usta ne geçirecekale: