Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla bu saatten sonra bu topikte ilgili motosiklet harici bir şey yazmayacağım ben.Bu arada şu boşa geçirme olayını tam öğrensem ne güzel olacak:pr:

asm

Arkadaşlar Hyosung.... adı ile kurulan bir site zaten sadece muhabbetle dönüyor(teknik anlamda birşey yok artık) bari bu topic geyiğe dönmesin.

Kesinlikle katılıyorum Asım hocam.Kolay kolay hemen beklediğimde hiç cevap gelmedi.O kadar rica etmiştim bir Allah'ın kulu benimle motor bakmaya gelmemişti onu bırak yorum bile yapmıyorlar neyse.Zaten oradaki hyo sahiplerinde de hep varsa yoksa 600f sevdası var...

boşa geçirme olayı nasıl zor geçiyo diyolardı o mu?

Evet kardeşim aynen öyle.Trafiğin ortasında bir istop et başına belayı alıyorsun.Ya 1'e geçiyor ya 2'ye boşu bulmak zor.Tabi ilk başlayan için:cat:

Son düzenleme:

asm

Kesinlikle katılıyorum Asım hocam.Kolay kolay hemen beklediğimde hiç cevap gelmedi.O kadar rica etmiştim bir Allah'ın kulu benimle motor bakmaya gelmemişti onu bırak yorum bile yapmıyorlar neyse.Zaten oradaki hyo sahiplerinde de hep varsa yoksa 600f sevdası var...

Sitenin adı boşuna değişmedi ya hocam :)

Sağolsunlar zamanında bazı arkadaşların faydasını gördük. Özellikle Eyong'un çalışmalarından faydalandık.

Lakin iş sadece motora binip site idare etmek ile olmaz. Neyse artık ilgilenmiyorum orası ile.

Hoş bu topicte de teknik hususlarda çok iş çıkmıyor eskisi gibi.

Evet kardeşim aynen öyle.Trafiğin ortasında bir istop et başına belayı alıyorsun.Ya 1'e geçiyor ya 2'ye boşu bulmak zor.Tabi ilk başlayan için:cat:

wala ilk kullandığım vitesli motor cbr125r sonrada 600f kullandım bi kaç kez ole bi sorunla karşılaşmadım ama tap hyoyu kullanmadım daha bilemem :D

Arkadaşlar Hyosung.... adı ile kurulan bir site zaten sadece muhabbetle dönüyor(teknik anlamda birşey yok artık) bari bu topic geyiğe dönmesin.

zaten topiği geyiğe çevirmişsiniz o bahsettiğin sitedede yeterince bilgi var ayrıca bilgiyi direk oradaki arkadaşlarla bizzat görüşerek alabiliyorsun.

zaten topiği geyiğe çevirmişsiniz o bahsettiğin sitedede yeterince bilgi var ayrıca bilgiyi direk oradaki arkadaşlarla bizzat görüşerek alabiliyorsun.

Orası iyi burası kötü muhabbeti yapmayalım hocam gerek yok:cat:
Ben motoru ilk aldığımda sevinçten biraz geyiğe çevirmişim özür dilerim de diğer arkadaşlara ne oldu onu bilmiyorum.Zaten bu topikte bundan sonra cidden boş laf, muhabbet de olmasın.Bunun için gerekirse moto sohbet bölümünde hyosung gt250r geyikçileri diye konu açalım isteyen orada yapsın matrağını:cat:
Hiç matrağa alınacak motor değil kesinlikle.2 gündür biniyorum gittikçe zorlaşıyor sanki:pale:

arkadaşlar bunun 2009 modelinde ne değişti acaba bilen var mı:silent:

Sadece Enjeksiyonlu oldu :mrgreen:

2008 modellerde enjeksyonlu 2007ve 2006 dan farkı 2008 ve 2009 modelın zaten bu enjeksyonlu olması ve Devir kescilerinın olması deilmi..

bı kac gundur nette 5500ytl ye 2007 model bıkac hysoung gordum + tiger ekzos -lastık vss li

umarım yenı yıla gecmeyle modellerde yıllarına gore fıyatlarında dusus olur

2007 model 5000 olsa hıc fena olmaz ::cheeeeer

Son düzenleme:
2008 modellerde enjeksyonlu 2007ve 2006 dan farkı 2008 ve 2009 modelın zaten bu enjeksyonlu olması ve Devir kescilerinın olması deilmi..

bı kac gundur nette 5500ytl ye 2007 model bıkac hysoung gordum + tiger ekzos -lastık vss li

umarım yenı yıla gecmeyle modellerde yıllarına gore fıyatlarında dusus olur

2007 model 5000 olsa hıc fena olmaz ::cheeeeer

Sana yukarıda bahsi geçen 2. el motosikletler hakkında özelden birşeyler yazdım:cat:

Son düzenleme:

asm

Doğru geyiğe ben çevirmişim topici!

Sen GT250R'a ampül takmasını bilmezken ben sana cevap yazıyordum bu konuda.

Önceki sayfaları bir karıştır istersen.

Doğru geyiğe ben çevirmişim topici!

Sen GT250R'a ampül takmasını bilmezken ben sana cevap yazıyordum bu konuda.

Önceki sayfaları bir karıştır istersen.

Hiç gerek yok hocam.Geyiğe çeviren bendim zaten mesajlardan da bellidir:cat:
Bu arada birazdan gidip gt250re ön sinyallerini alacağım.20$ + kdv olarak gözüküyor sinyal başına hyosung sitesinde ama bakalım usta ne geçirecek:pale:

başka uyacak bişi baksan yan sanayilerden ? mondiale bi ugra bak dene derim belki bu kt modellerinki uyar

asm

Hiç gerek yok hocam.Geyiğe çeviren bendim zaten mesajlardan da bellidir:cat:
Bu arada birazdan gidip gt250re ön sinyallerini alacağım.20$ + kdv olarak gözüküyor sinyal başına hyosung sitesinde ama bakalım usta ne geçirecek:pale:

Gerek yok tabi hocam. Ben kendimi biliyorum. Geyiğe gireceğim zamanı,yeri bilirim ki bu sitede hiç geyiğe girmedim :wiinkk:.
Teknik konular önüme gelirse sus pus olmam. (neymiş öbür tarafta herşey varmışta inceleyebilirmişim,herşey varsa bu "Eyong" zamanında olmuştur,ben oranında evvelini de -iyi-* bilirim,şimdi teknik bir konu açsanız cevap gelmeyeceğini de...)

Bazı arkadaşlar gibi bu motoru daha dün alıp bugün satmadım. Uzun süre de buradayım Allah izin verirse.

Neyse...

Sadece sinyal camı alırsan 5 ytl diye biliyorum. İstanbul Motor'dan 5 ytl almıştım ben sinyal camını. Ama Ankara'da "komple satılıyor" demişti bana servis.
İstanbul Motor'u ara bir sor.

Sinyalin komple değişecekse S&T'den temin edebilirsin. (gerçi onların sinyal camları beyaz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar