ss le genelde öyle olur 3000 4000 den sonra şaha kalkar:queen: :queen: benim cbr öyle
Ama bu motor SS motoruna sahip değil.Yani sıralı değil, dört silindir değil, V2 75 derecelik bir tur motorunun motor özelliklerini taşıyor.Normalde bu motorların alt devirlerde şahlanması gerekmez mi?Hyo sadece SS görünümüne sahip bir motor özellik olarak SS ile uzaktan yakından(fiziki görünüm hariç) alkası yok deniyor.Test sürücüleri de bu fikirleri aktarıyor.
Yanlış anlaşılmasın motoru karalamıyorum bu motor benim de hayallerimi süslüyor.Parayı bulursam hemen alacağım.
kışın ucuzlasada alsak ya
@KARDAĞ sadece hyosung mu yoksa hiçbir motor mu ucuzlamaz diyorsun?
2. elde paranız varsa yüksek model, düşük km bakın arkadaşlar.Aksine ucuz olsa da bakmayın üzülürsünüz.Bunu ben tecrübe ettim sizlerin de yaşamanızı istemem:cat:Tabi bu arada bildiğiniz kaliteli bir ustaya mutlak suretle ki götürün!!!
geçen konuşması geçmişti bunun ama çoğu serviste bunu anlayamıyor işte maalesefki kahretsin neden ninjaların 2. elleri daha yokki diyorum ...
hem 6 ileri hem daha dayanıklı bir motora sahip (top speedler ort. aynı 6 vites olduğuna bakmayın) he ama şu war gt 250 r'a göre yapısı biraz daha ince lastikleride aynı şekilde...
Dostum usta satıcının tanıdığıysa bir şekilde o motor güzel oluyor.Ayrıca tanıdık ustan da yoksa hiç bakmıyorlar doğru dürüst.Bunlara çok dikkat etmen lazım:cat:
yok sorun ondan değil tanıdık war ama ustanında bu motorları tanıması çok önenli bence benim dikkat çektiğim konu bu aslında (=