Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

98 olduğundan sanırım ben tipini beğenmedim:pBuna binip hız yapacağıma hyo ile yavaş giderim daha iyi:)

Mehmet abicm senin şuanda amacın SS dünyasına giriş mi yapmak yoksa tipi her türlü olur bi motosikletim olsun mu :silent:

arkadaşlar k.bakmayın ben sonradan okuyunca ağır olmuş biraz,kafamın bozulduğu nokta size yardımcı olmaya çalışıyorum ama böyle tepki alınca şaşırdım,kendi sattığm malı niye karlayim ama eğriyi doğruyu masaya yatırmak lazım uyarmak lazım,sıfır km al 2. el alma alacaksanda,7800 liraya sıfır ayarlarım sana

7800e r süper ya param olsa hemen alırdım walla oradan buraya çekilecek yolda cabası ama

rodajı kaç bindi bu motorlarn

Selam arkadaşlar.
ben de 2 ay sonra bankadan 5000lira kredi çekip yine motorize olucam.
o fiyata düzgün gt250r çıkarmı sizce ?? kullanan arkadaşlar memnunmusunuz ?? sezon nasıl gidiyo :))
eğer o fiyata düzgün bulamazsam Okm ybr almayı düşünüyorum.ooff daraldım şimdiden.hepinize iyi sürüşler.

5500 ARTı devir masraflarına güzel bişi düşürebilirsin :)

5.750 + devir masraflarına 10 gündür güzel bir şey düşüremedim.Baktığım motorların hepsi sorunlu.Kiminin km saati arızalı, kiminin benzin göstergesi bozuldu( tam ben alırken) ve vazgeçtim.Kimisinin satıcısına güvenilmiyor,...:farao:
İnşallah o fiyatlara arayan bulurda alır:cat:

5.750 + devir masraflarına 10 gündür güzel bir şey düşüremedim.Baktığım motorların hepsi sorunlu.Kiminin km saati arızalı, kiminin benzin göstergesi bozuldu( tam ben alırken) ve vazgeçtim.Kimisinin satıcısına güvenilmiyor,...:farao:
İnşallah o fiyatlara arayan bulurda alır:cat:

inşallah alacağın motor dylanı aratmaz.. caanım dylanın ahını aldın be :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş açıklama yap iş güç varmı varsa kredi kullanırsın... yardımcı oluruz sıfır istiyorsan

CuBuF'u satıp 5500+masraf civarına bi GT250R bulmayı düşünüyorum ufaktan, hele bir kasım gelsin de...

konu farklı ama motor nerdeyse aynı diye yazıorum..
geçenlerde st kanuni test ettim kısa bi mesafede..falcondan sonra sığamadım motora ayaklarım katlandı belim büküldü fln bi rahat edemedim:)
3000 devire kadar makine gaza çok iyi tepki vermiyor ama 3000 den sonra güzel hızlanıyor..
tahminimce geneli böyledir..
sürekli artçıyla gezmesem alınacak makine..(hoş nası sığarım artık bilmiyorum:D)
kazasız belasız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ss le genelde öyle olur 3000 4000 den sonra şaha kalkar:queen: :queen: benim cbr öyle

benim motorla tamamen karakter farkı olduğundan alışamadım:)
bana daha rahat bi ss lazım..
yada vfr:D
vfr alma imkanım olursa zaten artçı martçı dinlemem alırım..
param kalırsa artçıma ybr:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
alışırsın ya,ilk etapta öyle gelirde zamanla çok hoşuna gider,ama daha rahat bişey istiyorsan naced almanı tavsiye ederim:cat:

kardağ, ne zamandır merak ediyodum soriyim sana

bu eski kasa cbr ler 98 falan, görünüş olarak gayet mide bulancırıcı alınma ama...

hız olarak nasıllar, mesala son hızı kac, en son titreme yapmadan cok rahat bi şekilde gidilebilecek maximum hız kac, kafa kaldırıyomu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet Tip Olarak çirkin Ama 98 Le 2008 Model Arasındaki Tek Fark Yakıt Sistemleri,yani Pek Bir Fark Yok şase Lastik Teknik Aksam Hep Aynı 275 280 I Rahat Görüyorum,yola Bağlı Olarak 250 Ila 280 Arası Değişiyor Sonhız,yakıtta 1lt. Ile 12 13 Km. Gidiyor..aslında Tipini Bozan Tek şey ön Far Yoksa Diğer Yerleri çok Güzel Kuyruğu Deposu çok Hoş TİTREME BÜYÜK MOTORLARDA PEK OLMAZ ZATEN YANİ 230LARDA BİLE HİSSEDEMEZSİN

Son düzenleme:
Evet Tip Olarak çirkin Ama 98 Le 2008 Model Arasındaki Tek Fark Yakıt Sistemleri,yani Pek Bir Fark Yok şase Lastik Teknik Aksam Hep Aynı 275 280 I Rahat Görüyorum,yola Bağlı Olarak 250 Ila 280 Arası Değişiyor Sonhız,yakıtta 1lt. Ile 12 13 Km. Gidiyor..aslında Tipini Bozan Tek şey ön Far Yoksa Diğer Yerleri çok Güzel Kuyruğu Deposu çok Hoş TİTREME BÜYÜK MOTORLARDA PEK OLMAZ ZATEN YANİ 230LARDA BİLE HİSSEDEMEZSİN

kafamı karıştırdın şimdi hyodan vazgecircen beni...

ee sen motorundan memnunsun heralde anlaşılan.... hyo bölümüne takıldığına göre bi tanede hyosung cekmek istiyon altına hava atmak icin falan, şık motor ne de olsa, öylemi ?
ve bence eski kasa motorlarda kawasaki ninja zx 6 lar falan var cok güzel...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar