adı karalanmaya çalışıyor bence hyosungun:farao:
KARDAĞ kanuni bayiisi, dedikleri kendi düşüncesi ama kendisinin kanuni bayiisi olmasına karşın bi 6 ay gt250r kullanıp bize tavsiyerini aktarsa burda daha guzel olurdu dıye dusunuyorum
KARDAĞ abim düşüncen için çok teşekkür ederim.Sıfır alacak kadar param olsa zaten hiç durmam ama 5.500 lira paramız var.Geçen hafta motorumu sattım.Hem motorsuzluktan acayip sinir oldum, hem de bir türlü istediğim gibi motor bulamıyorum.Bu yüzden 4000'den fazla vermeyin diyince sen ben de biraz sert çıkıştım özür dilerim...
Bu arada özeline bakar mısın abi:cat:
işte bukadar abilerim ya.birbirimizi anlamak çok hoş bişy.tebrik ederim:rendeer:
hadi öpüşün bakalım:salut:
KARDAĞ abi 7800 e plaka falan dahil mi:cherry:
Asım Hocam bahsi geçen makine gt250r yani grenajlılardan yani seninkinden. Comet olan modelden bahsetmiyorum ben.5500 ytl'ye 2006 model 7500 km'de hyosung gt 250 r nasıl?
R modeli için değil o fiyat =) sıfır comet fiyatı =)
R modeli için değil o fiyat =) sıfır comet fiyatı =)
comet değil r modeli için bu fiyat,plaka içinde fiyat:cat:
comet değil r modeli için bu fiyat,plaka içinde fiyat:cat:
işkembeden atıyosun demek terbiyesiz bir laftı muhataba almıyorum,bu motoru satıyorum biniyorum,servisliğini yapıyorum ve motosikletin içinde büyümüş teknik eğitim fakültesi okumuş ve motor öğretmenliği yapmış birisi olarak yeterince teknik bilgim var,burada lafım sana değildi almak isteyen arkadaşları bütün iyi niyetimle uyardım gerisi kendilerine kalmış, sahibinden.comda acaba günde kaç tane motosiklet satılıyor.ciddi bir pazarlıkla nekadar düşeceklerini bilemezsin belliki hiç büyük motor almamışsın,dediğin sitede 9bin lira denilen cbr 600 bende 7000 lira ama satılmıyor,o sitede yıllardır durupta satılmayan motorlar var. kimse kendine görev çıkartıpta iyi niyetli arkadaşları etkilemesin