30 motor .. :cyclopsan köye gitmesem kessinn gelirdim ..
( en iyi bahanem olur kendileri .. )
19 Temmuz Cumartesi günü Ankara'lı Hyo'cular olarak buluşma gerçekleştireceğiz.
Yer,mekan net belli değil lakin gün olarak 19'u olacak büyük ihtimal.
Gelmek isteyen olursa aklında bulunsun.
arkadaşlar hyc forumununda 19'unda buluşması var !
oraya gidicem ben motoru almadan bir danışıcam
sora da size uğrarım
250 cc sınıfında beygir gücü olarak hyo yu tokatlayacak bir alternatifi de ben hiç duymadım!Performans motorunda amaç sıkıştırmak oldukça sırf japon olsun diye arkasından toplamakla uğraşılacak motoru almayı önermiyorum. Yaşlıyı istediğin kadar süsle genç gibi olmaz.
![]()
arkadaslar bilgisayarımdaki virus nedenıyle 3 haftadır ınternete gıremıyorum vede cok yoğun bı ıs programım var...
sonunda turuncu sıyah gt 250r s&t kanunı motorumu aldım....sıyah ıstıyodum ama kısmet turuncu sıyahaymıs....motor daha elıme gecmedı plakasını takmadan atıden almak ıstemedım bılgısayarımdakı arızayı gıderır gıdermez vede fotoları cekercekmez buraya koyucam...hepınıze ıyı gunler...
arkadaslar bilgisayarımdaki virus nedenıyle 3 haftadır ınternete gıremıyorum vede cok yoğun bı ıs programım var...
sonunda turuncu sıyah gt 250r s&t kanunı motorumu aldım....sıyah ıstıyodum ama kısmet turuncu sıyahaymıs....motor daha elıme gecmedı plakasını takmadan atıden almak ıstemedım bılgısayarımdakı arızayı gıderır gıdermez vede fotoları cekercekmez buraya koyucam...hepınıze ıyı gunler...
benim boyum 173 ayaklarım yere değer mi gt250r de?
Değer değer. Sen boylarda bir arkadaşım GT250R kullanıyor.
cbr125faik hayırlı olsun, resim isteriz:rendeer: