Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

asm

19 Temmuz Cumartesi günü Ankara'lı Hyo'cular olarak buluşma gerçekleştireceğiz.

Yer,mekan net belli değil lakin gün olarak 19'u olacak büyük ihtimal.

Gelmek isteyen olursa aklında bulunsun.

19 Temmuz Cumartesi günü Ankara'lı Hyo'cular olarak buluşma gerçekleştireceğiz.

Yer,mekan net belli değil lakin gün olarak 19'u olacak büyük ihtimal.

Gelmek isteyen olursa aklında bulunsun.

arkadaşlar hyc forumununda 19'unda buluşması var !
oraya gidicem ben motoru almadan bir danışıcam
sora da size uğrarım

Race hiçbir modeli uzun gezi motoru değildir.Boyun,el bilekleri ve bele doğru inen ağrı yapacaktır. Pozisyon itibarıyla varikosal(kısırlık)sebebidir.Karayılanın dediği gibi chooper da uzun yol motoru değildir,sadece ışıldayan nikelajları ve güzel sesiyle gösterişli kısa gezi motorudur.Oturuş pozisyonu ile 100 km üstü yolculukta bel ağrısı yapar. Uzun yol diyorsanız tartışmasız enduro...
250 cc sınıfında beygir gücü olarak hyo yu tokatlayacak bir alternatifi de ben hiç duymadım!:) Performans motorunda amaç sıkıştırmak oldukça sırf japon olsun diye arkasından toplamakla uğraşılacak motoru almayı önermiyorum. Yaşlıyı istediğin kadar süsle genç gibi olmaz.:p

Millet tatildemi kimse yazmıyor?
Bari teknik bilgi koyalım, yaz günü motorcuları bu modeli almak için araştırıyordur :)
GT 250 R hakkında genel izlenimler.
*Ön fren manetinde mesafe ayarı yok.
*Aküye ulaşmak kolay, aküye ulaşmak için depo, yan grenajlar.. vs.. sökmek gerekmiyor.
*Kornası, 100 km nin üzerinde çok zayıf kalıyor
*Lastikler, kuru yolda başarılı. Islak zeminde biraz dikkat istiyor.
* Motosiklette oldukça büyük iki tane disk var, rakiplerine farkı fren konusunda atıyor. TCTC marka çift pistonlu kaliperli önde 300 mm çaplı iki adet disk, arka frende ise yine çift pistonlu 230 mm çapında bir disk mevcut. Her iki freninde dozajlaması güzel. Arka fren siz istemedikçe kilitlenmiyor.
*Grenajlardaki hava akım yerleri motora daha sportif bir hava vermiş.
*Far aydınlatması yeterli.
*Amortisörler sorunsuz ama rebound ve damper ayarı mevcut değil.
*Motosikletin aynaları dizayn olarak güzel. Görüş alanı dar.
*Düşme takozu-koruma demiri takılacak yer görünmüyor.
*100 km de 3.5 ile 4 litre arası tüketim var.
*Her vites 3500 devir üstünde canlanıyor.
:bounce:

250 cc sınıfında beygir gücü olarak hyo yu tokatlayacak bir alternatifi de ben hiç duymadım!:) Performans motorunda amaç sıkıştırmak oldukça sırf japon olsun diye arkasından toplamakla uğraşılacak motoru almayı önermiyorum. Yaşlıyı istediğin kadar süsle genç gibi olmaz.:p

Ninja250 33HP yanılmıyorsam. :)

ninjada maksimum güç 26 hp (19 kW),maksimum tork ise 18 ft.lbf (24 Nm),6 vites,yağ kapasitesi 1.9 litre,yakıt 18 litre,frenler ön ve arka tek hidrolik disk,0-100 arasını 5.75 te tamamlıyor. Bildiklerim bukadar :bounce:

arkadaslar bilgisayarımdaki virus nedenıyle 3 haftadır ınternete gıremıyorum vede cok yoğun bı ıs programım var...

sonunda turuncu sıyah gt 250r s&t kanunı motorumu aldım....sıyah ıstıyodum ama kısmet turuncu sıyahaymıs....motor daha elıme gecmedı plakasını takmadan atıden almak ıstemedım bılgısayarımdakı arızayı gıderır gıdermez vede fotoları cekercekmez buraya koyucam...hepınıze ıyı gunler...

arkadaslar bilgisayarımdaki virus nedenıyle 3 haftadır ınternete gıremıyorum vede cok yoğun bı ıs programım var...

sonunda turuncu sıyah gt 250r s&t kanunı motorumu aldım....sıyah ıstıyodum ama kısmet turuncu sıyahaymıs....motor daha elıme gecmedı plakasını takmadan atıden almak ıstemedım bılgısayarımdakı arızayı gıderır gıdermez vede fotoları cekercekmez buraya koyucam...hepınıze ıyı gunler...

ooo hayırlı olsun ayrı bır topıc ıstıyoruz faik, anlatsana kaca aldın ne verdıler yanında gfalan fılan azımız sulansın :)

asm

Kardeşim hayırlı olsun motorun. İyi yapmışsın bence motoru turuncu-siyah almakla. (ikinci elde daha iyi olur hemde)

Cumartesi saat 15:00'da Tunalı'da bir kafede HFC buluşması var. Müsaitsen gel. (ki müsaitsen bizden önce gideceğini düşünüyorum :))

görünüş ve performans süpermiş ama ya fiyat ...
arkadaşım bide fiyat linki çalışmıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar