Faik hocam forumu başından beri takip ediyorum.Artık sadece sen değil hepe beraber site olarak bekliyoruz motorunun gelmesini
Şaka bir yana umarım hayırlısıyla biran önce gelir motorun.
bur-k@ hocam senın anlayamadıgın sey bu makına 250 cc lık sen kalkmıs bana gs500 falan dıyosun bu bır ıkıncısı benım onlarla yarısacagım fıkrıne nerden kapıldın onu anlamadım neden tozlarını yutayım kı cok manasız geldı bana...kalıbına kucuk derken neyı kastetını anlamadım bu motoru 600 cc dıye alan yok zaten herkes altındakı makınanın 250 cc 29 bg oldugunu bılıo ve ona gore alıyo beklentı cok olsa bu motordan dersınkı kalıba bak ama gıtmıo...race oldugun ıcın o da cunku 600 racelerle kıyaslanıo....
ben hala alamadım motoru 15 ı gıbı gelıcek dedıler motor ıcın ama hala ortada bı motor yok beklıoruz bakalım kaporayı verdım onun dısında bı gelısme yok...
bur-k@ hocam senın anlayamadıgın sey bu makına 250 cc lık sen kalkmıs bana gs500 falan dıyosun bu bır ıkıncısı benım onlarla yarısacagım fıkrıne nerden kapıldın onu anlamadım neden tozlarını yutayım kı cok manasız geldı bana...kalıbına kucuk derken neyı kastetını anlamadım bu motoru 600 cc dıye alan yok zaten herkes altındakı makınanın 250 cc 29 bg oldugunu bılıo ve ona gore alıyo beklentı cok olsa bu motordan dersınkı kalıba bak ama gıtmıo...race oldugun ıcın o da cunku 600 racelerle kıyaslanıo....
ben hala alamadım motoru 15 ı gıbı gelıcek dedıler motor ıcın ama hala ortada bı motor yok beklıoruz bakalım kaporayı verdım onun dısında bı gelısme yok...
benim de size anlattığım şey o motorun sadece görüntü motoru olduğu..ayrıca sanırım acemi birisin benim ne demek istediğimi motoru alıp 5000 km kullandıktan sonra anlayacaksın :wiinkk: o kasa 250 cc motora ağır geliyor motor sürekli zorlanıyor ve belli bir süre sonra sorun çıkmaya başlıyor.. bana kalırsa 125 cc ile flört edip bir süre sonra 500 cc de olayı pişirmeye başlaman ... daha sonra da 600 cc ile işin zevkini alıp keyfini çıkarman en mantıklısı olur :cat::cat::cat: hem az zarar edersin hem de rahat edersin..
neyse kapora verilmiş.. olay bitmiş.. ben başka bir şey yazmıyacağım artık güle güle kullan kazasız belasız her daim tekerin düz bassın :rendeer:
Ney göre kime göre zorlanıyor. Motorun anasını ağlatırsan hangi kasaya koyarsan koy zorlanır.
Evet görüntü motoru, ama senin söylediğin anlamda değil.. Güzel görünen bi makina..
Sınıfının en yüksek özelliklere sahip motoru. Kore ürünü ve fiyatı japonlara göre düşük olduğu için 600lük motorlara parası yetmeyenler alıyor.
Görünüşe aldanıp ne aldığının farkında olmayınca bi süre sonra kesmiyor tabi.. Sonra yüklen motora..
Sonra?? Hyo dayanıksız oluyor.... Bana göre öyle bişey yok.. 10.000 km'ye dayandı maşallah saat gibi :wiinkk:
Faik al şu motoruda gezelim be bilader.
Sevgiler.