Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

walla ben 0 st kanuni almayı düşünüyorum yada 2. eli olursa yıne st kanuni her yönden iyi dıolar hiç bişe yoksade çok geniş bayisi yedek parça garantısi var dıe düşünuyorum o bana cazip geldı

bu fıyata kalıtesız ıscılık haaa..yap hocam daha ıyısını bu fıyata bızde bınelım hayatta en kolay sey akıl vermek ve elestırmektır ve elestırı yapmak ıcınde es dger bısılere sahıp olmak gerekır neyse daha fazla bısı yazmıcam...

yenı motorlarda yanı stlerde ve 2007 hyo larda vıtes problemı yasayan neredeyse yok onlar eskı modellerde mevcuttu...

vasco hocam ben alıyım motoru rodajı bıtırıyım hemen bılgı gecıcem sen mrk etme ama bı motr gelsın kaporayı verdım 15 ınden sonra beklıcem cıddı cıddı bayı 15 ınden sonra gelır dedı cunku....

iyi bakalım sen al .. o zaman konuşma benle ;) illa her markayı satın alıp deneyecek miyim ? bu motor görüntü motoru bu bir ikincisi o kasaya o motor küçük geliyor .. kilosuna beygir gücünü böl bakalım 1 hp ye kaç kilo düşüyor.. merak etme en çok 6 ay sonra sıkılacaksın yanından bir gs 500 bir er 5 bir cbf 500 geçecek sen hyo ile tozlarını yutacaksın :wiinkk::wiinkk: biz sadece akıl verdik almak veya almamak karşı tarafa kalmış... ayrıca tecrübenin altındaki motora göre olup olmadığını anlayamazsın :cat: son olarak bir söz vardır.. ne motorlar gördüm üstünde adam yok ne adamlar gördüm altında motor yok .. hadi görüşürüzz :cat::rendeer:

walla ben 0 st kanuni almayı düşünüyorum yada 2. eli olursa yıne st kanuni her yönden iyi dıolar hiç bişe yoksade çok geniş bayisi yedek parça garantısi var dıe düşünuyorum o bana cazip geldı

bence seçiminde haklı gibisin..ama bu motosikleti 1 yıl sonra zaten buyutmek için satacaksın...gerek yok gbi 0 a o kadar para vermeye... :wiinkk:

selam arkadaslar....ikinci el bi hyo alıcam insallah.ama kafam biraz karısık..alıcam motor kanuni gtr değilde hyosung gt250 r olsa yasadığım sehirdeki kanuni servisleri bu motorun kendi servisi gibi işler mi??

beklıyıp 2.el almak dha iyi die düşünyorum ama ben alırsamm en aşağa 2 yıl kulancam

bencede 2. el al 2 yıl kullanmazsız bence daha erken satarsın..buyutmk için.boşuna para gitmesin bence..

Dostum ben motorumu sewiyorum :) fark yok ama hawa soğutmalı işte !

Uzun yola dayanıklı deil ondan deişiyorum :)

Bu arada artık öğrenci ewime interneti de bağlattım :) daha sık burdayız :)

en sewdiğim renk bidee....alrsan giresundan istanbula gelmem valla çakoo :p dağ bayır gezeerizz senle :mrgreen:

bur-k@ hocam senın anlayamadıgın sey bu makına 250 cc lık sen kalkmıs bana gs500 falan dıyosun bu bır ıkıncısı benım onlarla yarısacagım fıkrıne nerden kapıldın onu anlamadım neden tozlarını yutayım kı cok manasız geldı bana...kalıbına kucuk derken neyı kastetını anlamadım bu motoru 600 cc dıye alan yok zaten herkes altındakı makınanın 250 cc 29 bg oldugunu bılıo ve ona gore alıyo beklentı cok olsa bu motordan dersınkı kalıba bak ama gıtmıo...race oldugun ıcın o da cunku 600 racelerle kıyaslanıo....

ben hala alamadım motoru 15 ı gıbı gelıcek dedıler motor ıcın ama hala ortada bı motor yok beklıoruz bakalım kaporayı verdım onun dısında bı gelısme yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar