Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardes yarın ıcın haber verırsen ona gore hareket ederız...yada baska bı zaman olabılır....

Not: Forumlarda geyiğin,ikili muhabbetin teknik konuların önüne geçmesi işine bu sitemim!

kanka iyide işi bilen.. sorduğun sorunun muhatabı olmadıktan sonra sitemin bence boşa...bilen yoksa kimin suçu günahı olur bunda...biz geyikcilerinmi...:pale:kırıldım abi sana şahsen...:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asm kardeş bak ordaki vidalar varya onları gevşetip ayarlıyon :queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
asm
ayarlanabilen sürüş pozisyonu derken bahsettiğin, gidon kollarının açısını değiştirmekse ben o işi yaptım. biraz daha geniş açılı ayarlayınca daha rahat bir tur sağladım kendime.
ama yukarı aşağı çekmek için pek pay yok, belki 1-1.5 cm.

eger rahatlatıosa zaten ıı bı durum ama bısı farketmıosa neden bole bısı koymuslarkı...1-1.5 cm cok az bır pay bence...

asm

kanka iyide işi bilen.. sorduğun sorunun muhatabı olmadıktan sonra sitemin bence boşa...bilen yoksa kimin suçu günahı olur bunda...biz geyikcilerinmi...:pale:kırıldım abi sana şahsen...:salut:

Sohbet kısımlarında geyik illa ki olur abi. Sözümüz bazı-meclislerden dışarı olsun o zaman :)

asm kardeş bak ordaki vidalar varya onları gevşetip ayarlıyon :queen::queen::queen::queen::queen:

He he :)
asm
ayarlanabilen sürüş pozisyonu derken bahsettiğin, gidon kollarının açısını değiştirmekse ben o işi yaptım. biraz daha geniş açılı ayarlayınca daha rahat bir tur sağladım kendime.
ama yukarı aşağı çekmek için pek pay yok, belki 1-1.5 cm.
Kolları ileri-geri şeklinde değiştirerek değilde biraz yukarı alarak bir değişiklik yapabilir miyim diyordum ama 1 cm falan yukarı almanın bir faydası olmaz dediler.

Aslında kolları geri çeksem biraz daha rahat olur fakat bu seferde dar alanlarda dönmek zorlaşır.

Bu şekilde idare edelim. Hoş sürüş pozisyonuna alıştım ama insanoğlu daha rahatı istiyor tabi her zaman :)

kardes yarın ıcın haber verırsen ona gore hareket ederız...yada baska bı zaman olabılır....

Kardeşim yarın işim çıktı. Başka bir zaman gideriz inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evvvvvvvvvvvvvvet ahanda

motorumu aldım arkadaşlar

turuncu siyah gt250r

en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim......

2400 km' de

2007 model

daha sıfır gibi,

çamurluk kesik,

çift zenon far,

6000 ytl....

hayırlı olsun bana.......:bounce:
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bende araştırıyorum ama seninki gibi bi motor bulamadım iyi düşürmüşsün

2007 model gt250R arıyorum, renk farketmez, temiz, az km de olsun yeter, satan arkadaşlar varsa pm atsın lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motorun sürüşü hepsinden racing lerin içinde en rahatı eminol,ama direksiyon kolları sökülüyo kolları söküp direksiyon tablasının üzerine çıkar bağla, gs 500 lerin direksiyonu gibi olur rahatlar sürüşün,ama ön bacakları biraz daha düşürüp yukarıda direksiyon kollarına pay bırakman gerekir.ee tabi motorun önü hafif düşer artık takdir sana,işi bilen yoktur falan demişin alındım sana :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gt 250 yakıt sarfiyatını bilen varmı arkadaşlar??

ASM senin motosiklet gt 250 nekadar yakıyo ölçtünmü hiç, 1 litre ile ortalama kaç km. gittin. aşağı yukarı bi veri söyleye bilirmisin?

asm

bu motorun sürüşü hepsinden racing lerin içinde en rahatı eminol,ama direksiyon kolları sökülüyo kolları söküp direksiyon tablasının üzerine çıkar bağla, gs 500 lerin direksiyonu gibi olur rahatlar sürüşün,ama ön bacakları biraz daha düşürüp yukarıda direksiyon kollarına pay bırakman gerekir.ee tabi motorun önü hafif düşer artık takdir sana,işi bilen yoktur falan demişin alındım sana :salut:

Bilgilendirme için teşekkürler.

Biraz duygu sömürüsü yaptık galiba bizde :)

tamam asım kardes baska zaman gıderız koca gunler torbaya mı gırdı yawww

Bir ara gideriz kardeşim nasipse.

Nasıl olsa yakınız birbirimize.

ASM senin motosiklet gt 250 nekadar yakıyo ölçtünmü hiç, 1 litre ile ortalama kaç km. gittin. aşağı yukarı bi veri söyleye bilirmisin?

Hocam bende NGK İridium buji var. Muhtemelen o nedenle biraz az yakıyor orj. haline göre.

Gerçi İridium buji var ama onun kazandırdığı benzini Tiger egzoz götürüyor olabilir.

Çok net bir ölçüm yapamadım ama geçen 10 ytl'lik benzin almıştım ve neredeyse 100 km götürdü.

Gerçi ara ara gazladım kalkışlarda (10 bin,11 bin devirde seyrettim kalkışlarda ara sıra)

Genelde yüksek viteste kullanırım düzlükte gideceksem. 70,80'le giderken 5. viteste seyrederim yani.

Sakin kullanılırsa nereyse bir scooter kadar az yakacağını düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim şimdikiler enjeksiyonlu ozaman dahada az yakar enjeksiyonda

çok ekonomik ozaman ya,peki büyük motor gibi tatmin edermi insanı,titreşim olayı falan nasıl,sürat ?? kalite??

Son düzenleme:

asm

Ben 600'lük,1000'lik vs. motor hayali ile yanıp tutuşmadığım için 250'lik motor yetiyorda artıyor bile bana :)

İnsan fıtratında var tabi;zamanla elindekiler yetmiyor gibi gelir.

Hasılı, 0-100 hızlanması +- 7sn(6 küsür diyenlerde var) ve maks. hızı 175 km/h

Son hız denemesi yapmadım ama geçen boş ve uzun bir yolda biraz gaz açayım dedim ve 140 km/h'ı zorlanmadan gördüm.

Gayet yeterli bir makina bence.

Bu görünüme,bu perf. sahip olupta böylesine az yakan bir makina GT250R

Bundan iyisi Şam'da kayısı :)

bugün korlasa gittim, KANUNİ nin var aynı motor sadece üzerinde kanuni yazıyor, gt250r, 2 silindirli, enjeksiyonmuş, 2008 model, 8,100 ytl diyorlar fiyata sıfır, bayiiden.

Başka biryere gittim, gene aynı motor, gt250r markası hyosung yazıyor, 2008 model gene ama tek silindir, karburatorlu... Plakası ile 8,500 ytl dediler bayiiden.

Aralarındaki fark nedir? Hangisi daha iyi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
KANUNİ enjeksiyonlu ASM kardeşimin dediğine göre 100 km ye 3,5 litre yakıyo,enjeksiyonlu daha az yakar yani 100 km ye 3 litre yaksa süper bi yakıt ekonomisi sağlar yani bence mantıklı bizde varda daha deneyemedik.

ewt st kanuniler enjeksiyonlu daha az yakıt yakar ama performans biraz düşer ama çokta belli etmez

enjeksiyonlu motorlarda performans daha ııdır daha hasastır gaz kolu karburatorluye gore...motor cok basarılı yaaa gercekten ankarada pesıne 8500 dıyorlar st kanunılere plaka dahıl...

şahsen cıbırdan vazgecip hyo gt250r alabılrıım ya kanuniler saglam olcak gibi teknik servis vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar