kardes yarın ıcın haber verırsen ona gore hareket ederız...yada baska bı zaman olabılır....
Not: Forumlarda geyiğin,ikili muhabbetin teknik konuların önüne geçmesi işine bu sitemim!
kanka iyide işi bilen.. sorduğun sorunun muhatabı olmadıktan sonra sitemin bence boşa...bilen yoksa kimin suçu günahı olur bunda...biz geyikcilerinmi...ale:kırıldım abi sana şahsen...:salut:
asm kardeş bak ordaki vidalar varya onları gevşetip ayarlıyon :queen::queen::queen::queen::queen:
Kolları ileri-geri şeklinde değiştirerek değilde biraz yukarı alarak bir değişiklik yapabilir miyim diyordum ama 1 cm falan yukarı almanın bir faydası olmaz dediler.asm
ayarlanabilen sürüş pozisyonu derken bahsettiğin, gidon kollarının açısını değiştirmekse ben o işi yaptım. biraz daha geniş açılı ayarlayınca daha rahat bir tur sağladım kendime.
ama yukarı aşağı çekmek için pek pay yok, belki 1-1.5 cm.
kardes yarın ıcın haber verırsen ona gore hareket ederız...yada baska bı zaman olabılır....
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bende araştırıyorum ama seninki gibi bi motor bulamadım iyi düşürmüşsünevvvvvvvvvvvvvvet ahanda
motorumu aldım arkadaşlar
turuncu siyah gt250r
en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim......
2400 km' de
2007 model
daha sıfır gibi,
çamurluk kesik,
çift zenon far,
6000 ytl....
hayırlı olsun bana.......:bounce:
bu motorun sürüşü hepsinden racing lerin içinde en rahatı eminol,ama direksiyon kolları sökülüyo kolları söküp direksiyon tablasının üzerine çıkar bağla, gs 500 lerin direksiyonu gibi olur rahatlar sürüşün,ama ön bacakları biraz daha düşürüp yukarıda direksiyon kollarına pay bırakman gerekir.ee tabi motorun önü hafif düşer artık takdir sana,işi bilen yoktur falan demişin alındım sana :salut:
tamam asım kardes baska zaman gıderız koca gunler torbaya mı gırdı yawww
ASM senin motosiklet gt 250 nekadar yakıyo ölçtünmü hiç, 1 litre ile ortalama kaç km. gittin. aşağı yukarı bi veri söyleye bilirmisin?