bence st kanuni alınır abi alınır güzel güzel binilir..
hatta ikinci el bi hyo bile alınır çünkü artık parça sıkıntısı daha az olacaktır.. bi fark var mı hyosunglarla st ler arasında enjeksiyon mu var sadece?
evet aynı motor,çoğu yerinde hyosung yazıyo,silmeyi unutmuşlar:queen::queen::queen:,egsozu,ön farı aynaların altını kazımışlar ama blokta hyosungun markası var,deponun altında falan hyo yazıyo unutmuşlar hatta kanuni, logosunun altındada 75 derecelik bi açıyla bakarsanız görürsünüz çok hafif eski logo görünür.hyosung yazısı yani
bilgiler için çok teşekkür ederim
yarın alıcam büyük bir ihtimal allah nasip ederse,
2008 model enjeksiyon mu alayım yoksa karburatorlumu alayım? karburatorlu olan hyo, enjeksiyon ise st kanuni, hangisini önerirsiniz??
tabiki enjeksiyonlu olsun,artı kanuni olsunki servis ağı,parça,garanti gibi etkenlerden yararlanasın,bu arada senin memleket neresi??
arkadaşlar krank olayından bahsetmişte ben açıkladım ama gerçekten varmı böyle bişey??
şimdi arkadaşlar bu motordan eylülde bende düşünüyorum.kafamda krank meselesi takıldı ve rahatsız ediyor.garanti falan yapıyor dediler ama ben yolda rezil olduktan sonra bişeye yaramaz.bende ki çin racingle redline giriyorumda bişy olmuyoda gt 250 de nie oluyor onu araştıryorum şu an.ben bu motoru almaya baya karar verdim ama yeri gelecek kafam bozuldumu bsacam allah ne verdiyse yani basarsan krank kırarsın die bi savunma olamaz bence.tabi ki basacam.