Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaslar benım gara oğlanın yagını degıstırdım yaklasık 1000 km felan oldu ama vıtes gecıslerı bıraz zor gecıyor sankı motor bıraz debrıyaj kacırıyormus gıbı gelıyor bana bende
15/50 elf yag aldım bu makınalardfa debrıyaj ayarı yapılıyormu yoksa dırek balatamı degıstıyorsunuz:) Yag fıtresını degıstıryım ıkıncı yag degısımım olcak fıyatı nedir nerden bulabılırım sahıbındene baktım ama 5 lıra felan yazıyor onlardan taksam sorun yasarmıyım aceba ?

arkadaşım sana tavsiyem yağ filtresini kaliteli taktırman ya da tekrar orijinalini kullanman... ben hiflo marka almıştım.. en pahalısı da oydu ama en iyi bu dediler.. nihayetinde motorun kanı yağsa kalbi de filtre.. :)

arkadaşım sana tavsiyem yağ filtresini kaliteli taktırman ya da tekrar orijinalini kullanman... ben hiflo marka almıştım.. en pahalısı da oydu ama en iyi bu dediler.. nihayetinde motorun kanı yağsa kalbi de filtre.. :)

eywallah kardesım nette bıldın bır sıte varmı satan bızım burda ben bulamadım malesef netten alacaz artık ...

arkadaşlar benim motorun 2 pistonu daha fazla ısınıyor gibi geldi..sizce öylemidir yoksa bana mı öyle geliyor... birde 4 adet küçük sinyal aldım.... takacağım yakında resimleri atarım....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu göstergedeki odo,trip yazılarının işlevi nedir?

odo motorun 0 olarak alındığı günden itibaren ki km sidir.trip ise kafana göre sıfırladığın km dir.:cat:

arkadaşlar benim motorun 2 pistonu daha fazla ısınıyor gibi geldi..sizce öylemidir yoksa bana mı öyle geliyor... birde 4 adet küçük sinyal aldım.... takacağım yakında resimleri atarım....

Öndeki silindir daha iyi rüzgar aldığı için daha iyi soğuyor. Arkada kalan fazla rüzgar almadığı için daha çabuk ısınıyor haliyle.

arkadaşlar ST kanuni alacam azkaldı ne diyorsunuz almalımıyım yoksa 2. el bi hyo mu tercih etmelimiyim bir fark varmı?

arkadaşlar ST kanuni alacam azkaldı ne diyorsunuz almalımıyım yoksa 2. el bi hyo mu tercih etmelimiyim bir fark varmı?

Bence ST Kanuni al. Servis açısından daha rahat edersin. Aralarında bir fark yok sayılır. Hatta bakarsan Kanuninin teknılojisi kağıt üzerinde daha yeni. Tabii üzerinde Kanuni yazması insanları rahatsız ediyor o ayrı.

Arkadaşlar resimleri biraz daha küçük boyutlu eklersek, sayfaların anası ağlıyorda sonra.:pale:

Arkadaşlar bu motorda benzin borusu atması olağan bişeymidir yoksa benimkiyle birisi oynadı ondan mı?dün gece apartman içinde olan motorumu benzin içinde buldum..borusu çıkmış bi de yanında bi boru daha var o da çıkık gibime geldi çıkarılmış olabilir:pr: birileri bişeyler yapmış gibime geldi ama hayırlısı :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

bunlar da fotoğraflar..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar