Öncelikle kabloları kontrol edin.Arkadaşlar slmlar benzin göstergem ufak bir isyan yarattı ve artık çalışmamakta sıkıntı yüksek ihtimalle şamandıradan kaynaklı yenisini yada çıkmasını arıyorum yada uyumlu farklı bir markanınki????
Merhaba arkadaşlar,
Motor kullanmaya yeni başlayacağım. Hyosung 250 Comet (Naked) motor arıyorum ama henüz uygun fiyatlarda satan bulamadım.
Forumda bu konuyla ilgilenen bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ?
Merhaba arkadaslar motorumu aldiktan sonra cakmaklik girisi lazim kamera alip motora monte edecegim fakat uzun yollarda sarj sikıntısı olacagi icin bu sistem lazim
Nasil ve ne kadara yapilir bilgisi olan var mi ?
Arkadaşlar bilgilendirirmisiniz acaba
1- arka amartisör patlaksa degisim yada tamir masrafı ne tutar ?
2- keçeden yag sızdırmıs sa tamir yada degisim masrafı ne tutar ?
cevaplarınız icin tesekkurler sımdıden
arkadaşlar 3-3500 arası hyosung gt250 naked arıyorum elinde olan çevresinde olan varmı
[/COLOR]puser 2014 modellerini gördün mü? Sanırsam arka fren kaliperlerini tek pistona çevirmişler. X5 ile aynı gibi göründü bana. Hiç inceleme fırsatın oldu mu? Daha stabil arka fren yapılıyor mu? Bizimkilere de uygulanabilir mi?
Wolf 250 peynir ekmek gibi satiliyor bizim nakedlarin 2014 modeli gorucuye cikmiyor ki bu wolflerin normal.zinciri 690 tl siz dusununYaz sonunda calistigim parayla gt 250 alicam ama talep az gibi bizim bu motorlara oysa hem hiz hem kivraklik hem kalip her sey var. Uzun yolada gider sehir icide yapar neden talep yok arkadaslar baksaniza gt 250 r 30.000 ustu cevap bizde 5.000 benim gozumde 250 r gibi heveslik degil omurluk motor gt 250 ama herkes benim gibi dusunmuyor galiba
![]()
Benim anlamadigim olay bu yaris modeli en cok satan.motor 250cc de ama bu naked modeli satilmiyor , inazuma , wolf cok yuksek satti bizim piyasada yeni model naked yok fiyati inazuma ile ayni oranlarda galiba ve sym den az fazla. Neden dedigin gibi gelistirmiyorlar su motoru anlamiyorum. Simdi ben yaz sonu bu motoru almak istiyorum ama elimde patlicak korkusu var zaten parcayi koreden aliyor herkez. Sahibinden 2012 nin ilanlari bile var vallahiHyosung piyasaya X5 ile girip değişiklik yapacağını sanıyor. Bana kalırsa çok yanılıyor. Ortalıkta zaten bir sürü 250cc tek veya sıralı çift silindir motor bloğu var. Hemen hemen hepsinin tork ve güç oranları bir birine yakın. Benim gözümde sadece onun farı biraz daha yuvarlak, şunun kuyruğu biraz daha şekilli falan gibisinden farklar var. Comet cüssesi, kalitesi ve V motor bloğundaki performans ile yeterince fark atmıştı. Sadece X5 tekine benzer bir far ve rüzgar kanalı, değişik bir egzoz, hatları daha keskinleştirilmiş bir kuyruk, daha iyi bir fiyat politikası izleyerek piyasaya devam etseydi çok daha iyi olurdu.