- Motosikleti
- Hornet
St'lerde comet göstergesi Dijital mi:silent:
cbr 125'imi satışa çıkardım. duruma göre ya 0km gt250(r) yada ikinci el ninja 250 almayı planlıyorum. aslında gönlüm ve bütçem 0 km gt250(r)'dan yana fakat servislerine güvenemiyorum. şikayetimvar.com'da kuralkan ve kanuni servisleri hakkında tonlarca şikayet var. arızaların giderilememesi yedek parçaların gelmemesi vs vs.
anadolu yakasında motoru gözü kapalı güvenerek teslim edebileceğiniz, arıza teşhislerini doğru koyabilen ve motorun huyusu suyunu bilen "yetkili servis" tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
arkadaşlar comete lastik aldım geçen hafta.sirkeciden baktığım arka lastik fiyatlarını belirteyim, metzeller 230, pırellı 220, dunlop 220 tl . bunlar nakit fiyatları. ben 280 liraya mıchelın pılot actıv aldım sökme balans dahil. ayrıntıları öğrenmek isteyen özelden yazsın lütfen firma ismi vermeyeyim. ayrıca ön lastik mıchelın 220 tl.
Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.
Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.
Genel tüm bakımları tamam.(filitreler yag buji vs.. ). Bu arada Chronix sanırım sen uzun yola çıkmıştın kaç km'de mola verdin. Molalar arası150-160 km ile başlayıp azaltarak 120 km ye kadar düşürmeyi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bir aksilik olmazsa ayın 12-13'ü gibi Rize-Çorum gezi planım var.İçinizde 250 Comet'le uzun yola yapan olmuştu hatta gün içinde 650 km'den fazla yol yapanlarınız vardı. Burda sormak istedigim yolda sorun yaşadınız mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Bu arada yol boyunca hızım 100-110 km gibi olacak. Yani 7000-7500 devir.[/QUO
Comet le günlük 940 km ye kadar yol aldım. Balıkesir Havrandan Bursa Yalova İstanbul gidiş İstanbul Tekirdağ Çanakkale hattindan dönüş.Ortalama 120 km de mola verdim.O da çay ve sigara için.Hiçbir sorun yaşamadım.Bu yolculuğu da gece yaptım. Motorun bakımlı olduğu için sorun çıkmaz.
Yarın sabah 05:30 gibi yola çıkıyorum. Soruma cevap veren arkadaşlara tşk.:rendeer: