wallaha 2.900 tl hyosung varsa söle bende alıyım 2 3 tane yedekte dursun fazla motor göz cıkarmaz onuda koyucak bir otopark bulurum elbet 1300 km değil 6000 km de olsun benim alıcaklarım
nerede dir böyle motorlar yaa sahibinde de bakıyorum 3.500 tl motor resimde cicek gibi gidiyorum konuşuyoruz adamla yanlız filtremi nee tıkalı bazen çok ii gidiyor bazen gitmiyor alıp 2 tur atarsın 2 gaz cektinmi hop sekman dönüyor adamıın dediği gibi motor gitmez oluyor sebeb segman kesmis dayı hala filtre diyor gt250r na
onun icin temiz bir hyosung comet ben kendi cometimden örnek veriyim 4.800 tl 1 tl altına vermem km si 19.000 km devirmesine ragmen 4.500 tl motorsiklet dukkanı istior anadolu yakasında hazır müşterisi diyor kendiside en az 5.000 tl fiat cekiyordur
onun icin eğer boyasız hatasız bir motor ise hyosung sahiplerinden bizzat alınabilir temiz motor zor bulunur ama buldunmuda 50.000 km kafan rahat edersin motor yağımı her 2.500 km bir filtresi ile değiştiriyorum zamanından erken 15-50 castrol kullanıyorum zincirimi 45 gunde bir temizleyip yeniden yağlıyorum motorumu asla camurlu bırakmıyorum hemen temizletiyorum suana kadar 1 tanecik cizik oldu mont fermuarı birde 2 tane kucucuk nokta izi oldu benzin deposunda