bende bir hyosung sahibiyim
selam arkadaşlar, benimde bir hyosung comet GT 250 motorum var,motorum genel olarak tam istediğim gibi, daha önce honda delüx'üm 125 vardı.kalite olarak ondan pek farklı değil , duruşu ,hızı,çekişi tabiki çok farklı denemenizi tavsiye ederim,bununla birlikte motorun arka tekerleği frenleme esnasında çok kayıyor,hele ıslak zeminde gaza dokunurken çok dikkatli olmak gerekiyor,honda'da o kadar değildi herhalde biraz daha yüksek olduğundan ve arkasının daha boş kalmasındadır,diye düşünüyorum.
sonra bir arkadaş,parça sorunundan bahsetti doğrudur! benim motorun emme manifoldu'ndan hava alıyor iki haftadır parça bekliyorum , şu an fazla sorun çıkartmadığı için sabrediyorum (yani arasıra tekleme yapıyor,tabi hızdanda fark ediyor) ben motorumu kağıthane Ha-car dan aldım inanın satış sonrası ilgileri oldukça hoş. bence bir gidin almasanız bile bir muhabbet edin ,şu parça durumuda bir rayına otursa (gerçi on güne kadar servise teslim edeceğiz dedi ya neyse göreceğiz) türkiyenin sayılı motorlarından olacağına hiç şüphem yok.