Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Antalyada fuarda görmüştük Ateşle hatda biz ilk önce 250cc olanı 600cc biliyoduk ama 250cc'miş ve bence twisterdan daha süper arka disk fren bile olması iyi ve yağ soğutma sistemi var görüntü çok harika
ve ayrıca Ateşi fuar sonuna kadar hayran bırakan cruiser gv 650 resimlerini görmüştüm ama gerçeğini görmek daha farklı tarifsiz bir fiyatıda çok uygundu Antalya Bulganlar satıyordu motorları daha yeni yeni bayii ve servis ağı oluşuyo askerden sonra düşünmüyorum desem yalan olur :cherry:

HYOSUNG GT250 test eden varmı ?

arkadaşlar şöle bi karşılaştırma yapsak Honda 250cbf veya Hyosung GT250 motor,servis ,yedek parça tereddütsüz honda tabiki yanlız cbf =25hp ,GT250=28hp die biliyorum(yanlışsam düzeltin)
her kesin korkusu servis ve yedek parça galiba
sizler ne diyosunuz :silent:

bende öle düşünüyom ama

GT250.jpg

görünüşü beni bitirio cbf250 naced ,GT250 race

işte abi bende öle diyom kız gibi,de bunun benzin sarfiyatıda fazladır çok degil ama
bide şunu alan biri çıksada görüşlerini bildirse :thumright:

Süper Moderatör (BBRR)
kız gibi ama donu yok ithalatçı firmada da don yok kız çıplak :king:
ben kendi HYSUNG uma asma yaprağı uydurdum ama ne kadar kapattı ayıbı bilemiyom
e vermeyince mabut ne yapsın sultan mahmut :cherry:

Hyosung servis - yedek parça oLarak ne kadar yaygın biLemem ama CBF'den daha iyi oLdugu aşikar , zaten kuLLananLarda oLdukça memnun. Ama senin için yedek parça bakım feLan önemLiyse tabikide Honda. Görünüş itibariyLede Hyosung çok daha güzeL bence. ( Bu arada 2 motor arasındada fiyat farkı biraz fazLaydı sanırım )

fiyatı neki bu aletin ? goruntu cok orjinal. hyosung diger çin veya korelilerden ayrı bi marka zaten. daha tatlı naked gormedim. on numara.

Arkadaşlar ben Hyosung kullanıcısıyım.

Ben aldığım zaman, 650 daha Türkiye'ye girmemişti o yüzden 250 cc Comet aldım ve almadan önce de test makinesini kullanmıştım, kafamda tereddüt falan kalmamıştı. Kullanıyorum ve hiçbir sprun yaşamıyorum. (Insallah da yaşamam)

Bu arada cc muhabbeti yapan arkadaşlara duyrulur, yaklaşık 12-13 senedir motor kullanıyorum. Aşağı yukarı piyasaya girmiş motorların %80 'ini kullanmışımdır ve su anki motorum 250 cc... Biraz da firma kendini kanıtlayana kadar 250'liğini teset edelim bakalım düşüncesiyle aldım açıkçası...

Sunu unutmayın ki bir firma sattığı kadar güçlenebilir. Yani demek istediğim her piyasaya giren firmadan tavana kadar raflar dolusu yedek parça beklemek gibi bir luüks yoktur. ha bu arada çabuk temin edilmesi gereken parcalara ihtiyac oldugunda da hemen temin edebiliyor abiler.

hatta ve hatta bu aralar, seve seve 650 cc'sini de almayı düşünüyorum.

Yolda hergün durduruluyorum, motorcular ve motor heveslilerinin sorularını yanıtlıyorum.

Burada da daha fazla sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.

çok sağol bende sabırsızlıkla beklidum merka ediğim bi motor,motorun benzim sarfiyatı nasıl V motor olasından dolayı biraz fazla olması normal ama ben aşırımı olup olmadıgını merak ediyorum, yani bi depoyla kaç km yaptın şimdiye kadar

walla rodajdayken bile abartı bir yakışı yoktu. Ama yine de klasik mantık geçerli, basarsan yakar birader. Basmazsan (ortalama 6000 devir) gidersen bir depo ile 400 falan gidiyor...

Alet 15 bg miş...
ancak ne kadar kaslı gözüküyor. hele ki arka lastiklere dikkatli bakın...:silent:

bu fiyata burada kimse almaz onu... :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar