Tabiki haklısın da vurgulamak istediğim nokta.Kimseye zorla birşey satmıyoruz arkadaşlarİsteyen istediği fiyatı yazar takdir edersinizki alıp almamak ilgilenenlere kalmış
http://img192.imageshack.us/img192/4990/dscf0015800x600.jpg
Çok yakışıklı :rendeer: Maşallah
( Geçmiş sayfaları okuyordum Gözüme takıldı Tekrar paylasıyım dedim.. )
Koruma demiride fena olmamış bence
_SpartacuS_ Güray benim motorun fotosu oİlk aldığım zamanki hali. Şimdi sadece koruma demirleri yok ve elcikleri orjinal halinde kullanıyorum.
Ağabey biliyorum senin motor olduğunuEski sayfaları okuyordum böle hoşuma gitti bi sevesim geldi senin motoru
paylaşım dedim. Telif Hakkımı istiyon
![]()
Sabit hocam koruma demiri güzeldi bende beğeniyordum ama koruma orjinal olmadığı için (zaten orjinali yok sanırım) var olan 5000-7000 devir arasındaki hafif titreşimi daha da arttırıyordu. Koruma demirlerini çıkarınca motor kendine geldi titreşimi azaldı![]()
Valla ben takılırım oyle seylere ya ses zırıltı etmeyecek motor uyuz olurum yoksa![]()
Al benden de o kadar bu ara zincir hışırdıyor ömrü bitti sanırım koparıp atasım geliyor valla![]()
zinciri yaklaşık 11.000 km'de değiştirmek zorunda kaldım. motorla gelen zincir çok dandik ve sürekli uzuyordu. neredeyse haftada bir gerdirmek zorunda kalıyordum. en sonunda baklaların kıvrılma kabiliyeti zincir bütününde homojenlik göstermediği için değiştirmek zorunda kaldım. haliyle ön ve arka dişli de değişti. hatırladığın kadarıyla did x2 ring'e 180, ön dişliye 30, arka dişliye 75 TL verdim (orj. s&t dişlileri). gerçi sökünce dişlilerin iyi durumda olduğunu gördük değişmelerine çokta gerek yoktu. yeni zincirle gerdirme ihtiyacı bir kaç bin kilometrede bire düştü.
Selam arkadaşlar Pazar günü akşam sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.
http://www.motojektif.com/etkinlik/6/Cbr250-Turkiye-Bulusmasi-2/
Bahanelerinizi bir tarafa bırakın ve gelin tanışalım![]()
Ne telif hakkı canım, feda olsun tüm fotolarSevesin geldiyse getireyim motoru beraber sevelim senin motorla birlikte
Bu arada aklımda hep sana sorucam sorucam unutuyorum. Sanırım senkron ayarını yapmışsın motoruna nasıl becerdin o işi yahuBir de fark hissettin mi sonrasında?