Hyosnug gt 250 R motor nasıldır sizce ?

ben Hyosnug gt 250 R alacağım sizce Hyosnug gt 250 R nasıldır güzel bir motormudur yoksa bana bu modellerde bi motor varmıdır haa bide 5 milyarı geçmiyen birşey olsun lütfen yardımcı olun:)

bilgi başlığı var o aletin.

google a bile yazsan çıkar.konu açmaktan daha kolay

Son düzenleme:
bencede cok ıyı bu fıyata 600 luk govde ve o cc motorda bu performans bence süper uygun bulursan al ben gecen aldım ınanamadım 250 lık olduguna yoldan gecenler hayran olur emın ol

temiz bir 2. elini bulup, sende zorlamadan kullanırsan gayet kullanışlı vede kendi kategorisinde kaliteli motordur... zaten cüsse si bütün bakışları üzerine toplamaya yetiyor..

Hyosung on numara bir motor. Dün siyah-turuncu bi hyo gördüm. Rahat 5 kez baktım arkasından da önünden de.

iiidir iii tek rakibi kawasaki ninja zaten, ben ikisi arasında cok kararsız kalmıştım hyosungu seçtim, cok memnunun. ama bahsettiğin fiyata bulabilir misin onu bilmiyorum. bence en iii seçim hyo gt 250r:)

Motosikleti
Hornet
Bu aralar hiç durmaksızın herşeyini araştırdığım bi motor:)Kısmet olursa 1 ay içinde aLmak istiorm bende senin gibi ucuz yollu bulursam ama 6-6.5 milyara temizz yollu bulunabilir:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar