Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi bu başlıklar yılın başlığı olur,hatta hacivatla karagöz gibi,kavukluyla pişekar gibi sahnelerin yıldızı olur ve tarihe geçer.:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Hoca
Gözlerimden yüzünü cıkarda al
Ask yalansa her mevsim sonbahar
Yasanacak daha bir ömür var
Yıkılacak kalın bir duvar

Hoca
Gözlerimden yüzünü cıkarda al
Ask yalansa her mevsim sonbahar
Yasanacak daha bir ömür var
Yıkılacak kalın bir duvar

rampaların ustasıyım...gözlerinin hastasıyım...:cherry:
olm sende niyeti bozdun he...:p

biz geyikteyiz..sen kırık kalplerde...nedyon hayırsız...:rendeer:

Yalan olduk hoca sende biz.
bazı baslıklara geliyosun bizi sormuyosun hic?
Cagrı mesaj hak getiriyor zaten hic yani.
Üzücü bu

Mesajı Yazarken Björk - It's Oh so Quiet dinliyor idim

:pale: abi kayıpsın valla...sen yoksun...biz yalama olmuşuz artık sitede...heryerde varız...yani mesajlarını inceledim...nereye gelim abicim...

Bilmiyorum hoca, MT de(şehir olarak) olmasamda takip ettiğim baslıklar var anladın sen :), orda gördüm bi mesajını ondan, trip yaparken onuda kullandım arada. Neyse konunu dagıtmiyim hoca. Biliyosun ara ara bi süre yazısmıyoruz ve o an hangi baslık denk gelirse orda buna benzer bi yazı yazıyorum ben sana :D

Sevdigimdendir bu git geller hoca yoksa biliyosun paso asi paso veryansınız. MSN yide kullanmıyosun ki hoca arada bişi yazsam titretsem müzik falan yollasam. Neyse abi

Son düzenleme:
ha kanka inceden takılıyon sen bana...bende bazen harbi sitem sanıyorum...ok doki...msnle aram iyi değil bilin kanka...uyuzum...ben değil msn uyuz...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürek cicim bunu kitletmeyi unutmuşun.....:p

Ama buna biraz daha yalvarman lazım....Öyle kolay silmezler....:p

aaa bunu unutmuşum...neyse yarında Errrrhannn abime bunu ktletirim...Erhan abim hepinizi döverr...yaaa...:)

gültekin kardeşim çay içecek sonradan randevu ver randevuuu hani şu motosikletin üstünde başörtüsü vardı ya hah işte ondanda giyiver

aaa bunu unutmuşum...neyse yarında Errrrhannn abime bunu ktletirim...Erhan abim hepinizi döverr...yaaa...:)

ads305zma6.jpg

Erhan'ın kilitleme sebebine dikkat edin. o da Fürek'i onaylamış :queen:

Son düzenleme:
bak, babaday dede bişey soruyor yukarıda.
cevap ver dedeme. tee nerelerden gelecek. :bounce:

Kaçtı gitti mesleğe yeni başladığı için bunlar normal yavaş yavaş bunuda atlatır birden yüklenmemek lazım tamamen kaçırmayalım tam bulmuşken piyasada bunun gibisi bi bülent aplası bide george michael kaldı fürek yavrum nerlerdesin seni çok özledik çok özlettirmeden kendini bir an önce gel ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink ::winkwink

gültekin kardeşim çay içecek sonradan randevu ver randevuuu hani şu motosikletin üstünde başörtüsü vardı ya hah işte ondanda giyiver

lan beni kılıktan kılığa soktunuz be...Kıldiken ve dedoş baday intikamım feci olacak...bileniyorum size...birde eküri alp...:p

neyse bu akşamlık sahneyi kapıyoruz...hadi bakalım kapıyoz tükkanı...dağılın bakem...:queen: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar