- Motosikleti
- DUKE 250
Birde cf motor 250 nk varmış o nasıl piyasa yada servis durumunda aklıma takıldı bir anda.
hiç takılmasın, kafadan ele
Birde cf motor 250 nk varmış o nasıl piyasa yada servis durumunda aklıma takıldı bir anda.
hiç takılmasın, kafadan ele![]()
Hocam şöyle bir riskte var benim nakit sıkışıklığım var olan göre alacağım eğer çok sıkıntılı ise beklerim bir anlatsanız.
hocam ben kullanmadım, hiç binmedim ama yakın çevremde 5 arkadaşımda var,
1 tane sr250, 2 nk150 , 2 nk250, hepside aldığına bin pişman, cazip bir teklif geldiği an direkt anahtarı uzatıp kaçacaklar.
ha gruplarda, sitelerde alıp çok memnun kalıp sorunsuz kullananlarda var ama benim çevredekileri görünce otomatik olarak böyle düşünüyorum.
sr250 yakından bakınca o kadar telmaşa bir tasarımı, dokunsan dağılacak gibi duruyor, nk lar yine sr a göre daha yakışıklı ama onlarda da mekanik problemler duydum. ama clx serisi için o kadar olumsuz şeyler duymadım o yüzden bilmiyorum.
tavsiyem ktm/husky en kötü bajaj olsun derim.
svartpilen seriside gerçekten çok tarz motorlar. maddi imkanın varsa tomass'ın teklifi de bayaa hamdi beyin teklifi gibi olmuş.
Yazdıklarınıza ilk başta çok kızdım ama her kelimesi o kadar doğru ve acı verici ki katılmıyorum da diyemedim.
Hocam eğer nk250 kötüyse bayiden pcx alacağım hem yatırımlık hemde durur olmaz mı?
F/P olarak Svartpilen 250 çok çok iyi bir motur. Eski bir kullanıcısı olarak Svartpilen beni hiç üzmedi.Bu karşılaştırmada güncel fikirlerinizi alabilir miyim? Husq 160bin cb250r ise 240bin civarına bulunabiliyor. 240bine svartpilen 400de alabiliyoruz
Yani 240 bin veremem diyorsan Svart250 iş yapar. Tabi ki satarken Husqları CB250R'a göre zorlanırsın. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.Bu sıralamada fiyatlar 240-170-240 gibi