Hürriyet Gazetesinin Büyük Ayıbı - Kasklı Sapık Haberinde Boy'un Fotoğrafı

Koskoca bir medya devi bunu yaparsa; düşünün Türkiye'de neler olmaktadır...

Kullandıkları resimler bir yana,bütün gazetelerde siyahlar giymiş siyah motorlu motorcu resimleri kullanıldı.
Bir düşünün durumu,uzun yola çıkmışım,taşrada sağa çektim.Kavede oturan dayının elinde gazete var,bir resme bakıyor bana bakıyor:silent:

İkinci Hürriyet vakası :silent:
Bu arkadaş da ikiteker sitesinden bir motorcu...

hocam çok iyi yakalıyorsun. daha hoş duruyor diye pek çok arkadaşımız siyah kask takar normalde ama artık siyah almaktan vaz geçirecek bu yüzsüz onursuz edep tanımayan gazeteciler.

Ohooooo abiler bu "Hürriyet". Benim arkadaş var, bayağı bi medyaya felan çıktı. Samimi Arkadaşım. Hürriyet ööyle bi fotomontajlar yapmışki, az kalsın bende inanıyordum :)
Dava açtı ve bildiğim kadarıyla 85 bin YTL tazminat aldı.
MUTLAKA dava açın, fakat o motosiklette yüzünüzün belli olmadığı için davayı istediğiniz gibi kazanamayabilirsiniz.

hocam denizde kum bunlarda para. şahsen melih gökçek'e bayılan biri değilim fakat emin çölaşan'dan kazandığı tazminatın haddi hesabı yok, her tazminat kazandığında yüreğim serinlemiştir. çölaşanın sayesinde ankara halkı kim bilir kaç kere pilav üstü et, kaç kere dürüm döner yedi; yine de melihe sataşmaya devam etti. (ta ki kovulana kadar.) demek ki var bir yerlerden gelen bişeyler.

Son düzenleme:
bu ne cürrettir ne hakla böyle bişey yaparlar kesinlikle hakkını ara ve bu ayıbı temizlesinler

Çok ayıp bişi arkadaşlar gerçekten git yaz sadece yada git sadece bi kask koy yani bu kadarda olmazki çok ayıp tazminat davası aç bence bi arkadaşımızın dediği gibi yazcaklar ufacık yazıyla özür dileriz diye başka bişide olmaz

Mersin İl Temsilcisi
Yuh!!!!
Bunalarınki De Kişisel Hakka Tecavüz Değil Mi???

Agam ben bu arkadaşımızın yerinde olsan bu haberin altına benim fotomu koysalar bi hayabusa parasını çatır çatır mahkeme yoluyla kopartırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Verilir mahkemeye ...alınır tazminat..hemde katmerli bir tazminat..Keşke benim fotoğrafımı kullansalardı parayı vurmuştuk..Savsaklama haber yapan gazetecileri şiddetle ve nefretle kınıyorum.

ulan hep böyle şeyler zenginlerin başına gelir :mrgreen: bi benim başıma gelmedi ki çekiyim 1000rr ı :cherry:

bence arkadaşımızın hakkını arıyalım.madem.mt üyesiyiz.BİRLKTEN GÜÇ DOGAR .HEP BERABER ARKADAŞIMIZI DESTEKLİYELİM..birimizin hakkı hepimizin hakkı olsun... işte hodri meydan.

Ohooooo abiler bu "Hürriyet". Benim arkadaş var, bayağı bi medyaya felan çıktı. Samimi Arkadaşım. Hürriyet ööyle bi fotomontajlar yapmışki, az kalsın bende inanıyordum :)
Dava açtı ve bildiğim kadarıyla 85 bin YTL tazminat aldı.
MUTLAKA dava açın, fakat o motosiklette yüzünüzün belli olmadığı için davayı istediğiniz gibi kazanamayabilirsiniz.

kazanır neden dersen Mehmet bu olaydan aylar önce motorunu sahibinden.com da satılığa çıkarmış bu ve bundan birkaç dakika sonra çekilmiş bir fotoğrafı da kullanmıştı diğer fotoda eşi de var ve eşi daha kaskını takmamış bu delil olabilir ayrıca olaya MDden de büyük destek var

ARKADAŞLAR HADİ ''BOY'' ARKADAŞIMIZI GEÇTİM O MOTORUN MARKASI HONDA CBR DEĞİLMİ ??
''BOY'' ARKADAŞIMIZIN HONDA YETKİLİLERİNE GİDİP DURUMU AÇIKLAMASI VE BERABER HÜRRİYET'E DAVA AÇMASI LAZIM..
BU HABER HONDANIN ALEYHİNE HATTA TÜM RACİNG MOTOR MARKALARININ ALEYHİNE.. !!

GÜNCEL...

Yahu adamlar ne kadar rahat ya.. Biz basit bir konser afişi yaparken kullandığımız fotoğarflarda yüzbinkere düşünüyoruz tesciller bilmemneler..
Adamlar googledan aratıyor çıkanı koyuyor vallahi hayret..

bu kaybettiğimiz kurye arkadaşımızın haberinde de yenişafak gazetesi bir yarıştan görüntü koymuş. uçan bir racer. ulan adam kuryeydi ya ekmek parasının peşindeydi.. bilmem ne caddesinde züppelik yapmıyordu.

Dava durumu ne oldu üstte arkadaş 85bin ytl aldı demiş ama boy abim daha foruma yazmamış heralde kendine motor beğeniyor;):)

Bu editörlerin orta sınıf photoshop bilgisi ve internette rastgele yaptıkları aramalarla kes yapıştır şeklindeki haberlerine kıl oluyorum...

Şu haberden sonra zaten kör olma pahasına siyah vizör takamaz oldum.Ara sokaklarda insanlar,özellikle bayanlar korkuyla bakmaya başladı motor üstündeki insanlara...

kask takmak bile sorun oluyor :) aaa bu sapıkmı diye bakıyorlar ya ışıkta durdummu kendimi bi garip hissediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar