Hürriyet Gazetesinin Büyük Ayıbı - Kasklı Sapık Haberinde Boy'un Fotoğrafı

bu olay aklıma geçenlerde Mehmet abi ile geçen bi konuşmayı hatırlattı

sahibinden.com da satılık 600RR ilanı ama fotoğraf kısmında yine bu foto sahibinden.com yünetiminne bildirdim ilanı kaldırdılar mehmet abi de şöyle demişti; bu fotoğraf çok mu güzel başka bişey mi var bilmiyorum önüne gelen bunu kullanıyor!

haksız da çıkmadı...

boy

@over_dose
sahibinden.com da satılık 600RR ilanı ama fotoğraf kısmında yine bu foto sahibinden.com yünetiminne bildirdim ilanı kaldırdılar mehmet abi de şöyle demişti; bu fotoğraf çok mu güzel başka bişey mi var bilmiyorum önüne gelen bunu kullanıyor!
sahibinden.com daki ilandaki resim bu değildi ama benim bu ilandakinden çok daha ünlü olan bir resmimdi. Aynı resim birçok kişi tarafından avatar olarak kullanıldı, çeşitli yazılarda kullanıldı. Bugünkü olayı da aynı senin gibi Erhan bildirdi bana telefon ile. Ya motor üzerine çok yakışıyorum, ya da internette çok fazla sayıda resmim var :) Ama her iki durumda da sanıyorum tahminimden daha çok ünlüyüm hehehhe :) Ama burada esas dikkat edilmesi gereken medyanın yalan haberleridir, önüne gelen resmi istediği yazının altına koyan zihniyet ne yazık ki bunun örneğini defalarca bize yaşatmıştır. Ne yazıktır ki habercilik de diğer sektörler gibi hakkıyla yapılmamaktadır ülkemizde..

Mehmet abi Ertuğrul Özkök veya Mehmet Y. Yılmaz'a uzun ama ğırbaşlı bir mail yaz, sorumlu gazetecilik bu mudur diye sor, rezil ettiniz beni eş dosta de, ikisinden birinin kendi köşelerinden özür dilemelerini iste. Sorumlu gazetecilik diye atıp tutmanın bedelini görsünler.

İlk açılan konuda sevgili coq kardeşimin dikkati neticesinde 26 Ekimde aşağıdaki aşağıdaki yazmıştım.

O başlık altında daha ziyade bu sapığı neresinden asmak lazım gibi konular ön planda idi...

Ancak bizlerin toplumsal tepkisi aslında daha netice verecek konular üzerinde olmalı...

Bakın sonra konu döndü dolaştı bizim kardeşimizi buldu...

Bu vesile ile coq kardeşe bir daha ebrik ve teşekkürler.

Sevgili coq yine çok önemli bir noktaya parmak basmış.

Bakın her toplumda sapıklar çıkabilir, çıkıyor ve cıkmaya da devam edecek...
Burdan sayıp sövmek, ya da yakalayıp dövmek hiç bir netice doğurmaz.

Türk polisi aynen bu olayda olduğu gibi yakalayacaktır.

Ancak toplumun aynası vazifesi gören, basın yayın organlarının bu tür sorumsuzluk ve ucuz habercilik zihniyetinin kınanması lazım !

Burayı okur mu okumaz mı bilmiyorum ama o gazeteci müsvettesi, ki tüm basında bu tür müsvetteler ağırlıkta, kendisine derhal çeki düzen versin ve aklını başına alsın !

@over_dose

sahibinden.com daki ilandaki resim bu değildi ama benim bu ilandakinden çok daha ünlü olan bir resmimdi. Aynı resim birçok kişi tarafından avatar olarak kullanıldı, çeşitli yazılarda kullanıldı. Bugünkü olayı da aynı senin gibi Erhan bildirdi bana telefon ile. Ya motor üzerine çok yakışıyorum, ya da internette çok fazla sayıda resmim var :) Ama her iki durumda da sanıyorum tahminimden daha çok ünlüyüm hehehhe :) Ama burada esas dikkat edilmesi gereken medyanın yalan haberleridir, önüne gelen resmi istediği yazının altına koyan zihniyet ne yazık ki bunun örneğini defalarca bize yaşatmıştır. Ne yazıktır ki habercilik de diğer sektörler gibi hakkıyla yapılmamaktadır ülkemizde..

Utanmaz rezil herif seni seninle arkadaslık yaptıgım icin kendimden utanıyorum :p
Sen ne rezil uttanmaz adamsın birde tutmus buradan reklam yapıyorsun :cherry:
Fındık kadar boyun var turlu turlu huyun var olm senin hangi tası kaldırsak altından sen cıkıyorsun ne işsin sen :mrgreen:

Ayrıca saçma olan bir başka konuda siyah kasklı sapık ifadesi. Ne kadar basit, na kadar habercilikten uzak bir yazı. Şimdi siyah kaskı olan motorcuların halini bir düşünsenize, sanki herkes yolda kendisine bakıyor gibi hisseder insan.

Ayrıca saçma olan bir başka konuda siyah kasklı sapık ifadesi. Ne kadar basit, na kadar habercilikten uzak bir yazı. Şimdi siyah kaskı olan motorcuların halini bir düşünsenize, sanki herkes yolda kendisine bakıyor gibi hisseder insan.

Haber olacak ya !
illa o sutunlar dolacak ve insanların ilgisini cekeceler ya !
insanları karalamaktan asla kacınmaz bu karakterden yoksuz satılık bes para etmez insan musvetteleri.
Nice yalan haberler ile nice insanın hayatına mal olmus bu sekilde sozum ona gazeteciler var.
Bunların ne vicdanı ne mesleki ahlakı ne de toplum bilinci var....
Simdi yine acardım agzımı ya bosver biz ne kadar konussakta sonu gelmiyor bunların...

Bunu hazırlayan gazetecinin fotosunu alacan...Öyle bi yere montajlıyacan ki başsayfada ne halt yediğini anlayacak arkadaş.

:) Yazık olmuş arkadaşa, bu gazete değilmiydi Koç ailesinden biri Ramazan ayında evleniyordu elinde viski bardağı Hürriyet gazetesi onu cüzdan yapmıştı, orjinali Vatan gazetesinde yayınlanmıştı. Resminide buldum buyrun :)

Hadi fonu anlarım...
Surat ifadelerini, duruşları, papyonun şeklini vs'sini neden değiştirmişler acaba?..

Yoksa acaba 2'si ayrı pozlar olabilir mi? :)

Hadi diyelim değiller, Hurriyet'e ne oluyor? Ramazanda içen içer. Bize yada onlara müdahale hakkı doğmazki! :farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hadi fonu anlarım...
Surat ifadelerini, duruşları, papyonun şeklini vs'sini neden değiştirmişler acaba?..

Yoksa acaba 2'si ayrı pozlar olabilir mi? :)

Hadi diyelim değiller, Hurriyet'e ne oluyor? Ramazanda içen içer. Bize yada onlara müdahale hakkı doğmazki! :farao:

biz neyi tartışıyoruz sen neyi anlatıyorsun biz konya diyoz sen anya :queen::queen:

Harbiden ayıp olmuş ya... Hukuki yönden yapılabilecek herseyi yapın valla

Mehmet abinin fotoğraflarınıda heryerde görüyorum ! Daha önce sahibinden.com'da iki tane satılık ilanında gördüm. MSN'de avatar olarak kullananda dolu. Hey allahım niye milletin resimlerini hiç sormadan patavatsızca kullanırlar anlamam.

Bu arada Avrupa'da yaşayan arkadaşlar şu aşağıdaki resimler gerçekten Hürriyet'e mi ait? Beynime resmen kan sıçradı..

On7_li' Alıntı:
Avrupa baskısıyla birlikte verdiği spor ekindeki avrupa haritasında Türkiyeyi bölünmüş olarak gösteren bir gazeteden de bu beklenir. :sinir:

h1js0.jpg

h2zv5.jpg

h3yv0.jpg

Bu resimler gerçekmi yoksa karalama mı? Çünkü 2.ve 3. gazetede Hürriyet ibaresi yok,ancak yazı karakterleri aynı

boy

Ohaa yaa Türkiye'yi resmen bölmüşler şimdiden...

Bu hürriyer her konuda saçmalamaya başladı yani...Evet yukardaki resimlerde dogru gercekten ogle basmıslar gazeteyı kanı bozuklar..

alamazsın ben sana söyleyeyim orda plaka yok resim de yüz beli degil motorda ozlik belirten bir durum yok o yüzden ALAMAZSIN benden söylemesi mehmette gaza gelip saldırdas bile hikaye olur sonunda :queen::queen:

arkadaşa katılıyorum doğru alamazsın....

bu iş herkesin başına gelebilir .lütfen tepkilerimizi hürriyet gazetesine mail olarak bildirelim..mesela ben iki gündür çekiyorum..faydası olur olmaz ama tepki koymadanda hiç olmaz..hoşca kalın

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu arada Avrupa'da yaşayan arkadaşlar şu aşağıdaki resimler gerçekten Hürriyet'e mi ait? Beynime resmen kan sıçradı..

Bu resimler gerçekmi yoksa karalama mı? Çünkü 2.ve 3. gazetede Hürriyet ibaresi yok,ancak yazı karakterleri aynı

bu şu demek demekki bizde bundan sonra hürriyet milliyet okumayacagız ben zatem okumazdım :queen:

Kopyala yapıştır gazeteciliğinden başka ne beklenir ki zaten.

Hem Türkiye'nin en saygın gazeteleri olduğunu iddia eden hemde Seksi fotoğrafları için tıklayınız gazeteciliğini sürdüren bu ve kardeş gazeteleri değil midir?

Sırf fotoğraf tıklattırmak için alakasız haberler yapan, alakasız haberlere alakasız resimler basan. Ölüme bile saygısı olmayan (Anna Nicole Smith in ölüm haberinde seksi fotoğraflarını yayınlamak , Barış Akarsu'nun ölümüyle ilgili bir haberde rol arkadaşının seksi fotoğraflarını yayınlamak gibi)

En çok tıklanan haber sitesiyiz diye övünürler ama Alexa.com a bakın ziyaretcilerinin %10' unun Çinden bağlandığı göreceksiniz. Çinliler Türk haberlerine mi çok meraklılar yoksa en çok tıklanan haber sitesi olmanın birinci kuralı en çok Seksi fotoğrafları için tıklayınız haberi barındırmak mı?

Çinli arkadaşları kırdıysam özür dilerim zira bu resimlere sisin 7 katı oranınızda biz Türkler bakıyoruz :p

Şimdi diyeceğim şu, bu gazeteci arkadaşlara mı sitem ediyoruz Boy un fotoğrafını kullandılar diye. En çok internet haberinden resmi kaldırıp basılı yayında da 2 satır tekzip yayınlayacakalr. Bu kafayla habercilik yapmaya devam edecekler.

18 yaşındaki Berkecan fotoğraflar için tıklamaya 58 yaşındaki Ahmet amca da hala Abdi İpekci zamanında ki gazeteyi aldığını sanıp okumaya devam edecek. Hatta Seksi fotoğrafları için tıklayınız gazeteciliği yapan bu arkadaşların, ülkenin ciddi konularında yaptığı (yalan yada doğru gerçek yada çarpıtılmış) haberlere "vah vah" diyerek .

Kesinlikle haklısın,Ya bu yanlışlığı karşıt görüşteki yayın guruplarından biri yapsaydı,yorumlar nasıl olurdu merak içindeyim....:)

var var .. verirsin mahkemeye çatır çatır alırsın parasını ....:)

Abi ya hayır konuş,yada sus demişler,o yüzden bişey söylememe düşüncesindeyim:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar