Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hürriyet Gazetesinin Büyük Ayıbı - Kasklı Sapık Haberinde Boy'un Fotoğrafı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mail atıp bunu hemen düzelttirebilirsiniz. eğer düzeltmezlerse resmin orjinalinin sizde oldugunu ve hukuki yollara baş vurucağınızı söyleyin düzeltirler.
Ben bir medya mensubu olarak bu tarz kolay haberciliği açıkçası kınıyorum.bazı medya kuruluşları ve çalışanları ellerinin altındaki interneti böyle şeylere alet edip insanları hoyratça rahatsız edebiliyorlar işte.yazık gerçekten yazık.
dakka bir gol bir bunedemek yaaa valla boy mehmetin her türlü kanuni yaptırım hakkı var şu an;
terbiyesizlik işgüzarlık başkada bişey değil resim tanıdık gelmişti zaten.....
resimdeki arkadaş hakkını aramaz ise daha böyle çok olaylar başımıza gelir herkez işini düzgün yapacak ben nasıl bir yapı kurarken demirini civatasına kadar kontrol edip başkasına bir zararı olacakmı diye araştırıp işimi yapıyorsam diğerleride aynı özeni gösterecek arkadaş...para kolay kazanılmıyor adam gibi adam olun düzgün çalışıp işin kolayına kaçmadan çalışın... öyle bir resmi belkide arşivlerinden bulabilirlerdi gerçeklik değeri olan bir resmi.....yada stilize edilmiş halde bir photo konabilirdi... ama ne gerek var gir google motorsiklet yaz ara..."hah işte ben bunu kullanayım" demek çok kolay.
alamazsın ben sana söyleyeyim orda plaka yok resim de yüz beli degil motorda ozlik belirten bir durum yok o yüzden ALAMAZSIN benden söylemesi mehmette gaza gelip saldırdas bile hikaye olur sonunda :queen::queen: