Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazık size ya adamı yerden yere vurmuşsunuz .adamcağız heves etmiş scooter dan yeni motor yapmış zincirleri kaynaklayarak gidon yapmış uğraşmış kendi kendine . beyaz gömlek siyah kumaş pantolonun altına beyaz spor ayakkabı giyilmeyeceğini bilmeyen bi adamdan nasıl gösteriş meraklısı veya kendini meşur etmeye çalışan bir adam bekleyebiliyorsunuz hayret valla . neden sadece beğendim beğenmedim veya ona para harcanmaz gibi kendinize ait yorumlar yazmıyorsunuz illa bir kötülük illa bir çamur illa bir hırs neyin hırsıdır bu anlamadım . ben 18 yaşımda bunları farkedebiliyorsam sizlerde koca vücudun içinde kalmış cahil düşüncelersiniz .
bak dostum,burası bir forumdur,burada birilerini mutlu etmek için eğrilere doğru,doğrulara eğri demek zorunda değiliz,kimseye yalakalık borcumuz yok.
biz kendi doğrularımızı söyleriz,siz kendi doğrularınızı söylersiniz.
illa ortak bir fikre varmak zorunda değiliz.
"koca vücudun içinde kalmış cahil düşüncelerin sahibi" olan adamların bir çoğunun altından senin yaşın kadar motor geçmiştir.
Sözlerine dikkat etmeni öneririm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------
kesinilikle bu sitede neden böyle kibirli çok bilmiş insanlar var yemin ederim şu forumda normnal özelden görüştüğüm 15-20 insan var hepsi bu huyunuzdan nefret ediyor.ön yargılı olma,birilerini ezme çabası,çok bilmişlik ve küçük görme ve daha neler neler.ben bundan baska 5-6 foroma üyeyim bu kibirlenme çok bilmişlik ezme çabası burada var
kim kimi eziyor?burası binlerce üyesi olan bir forum
forum ve nezaket kuralları aşılmadığı sürece herkes düşüncesini özgürce söyleyebilir.
Son düzenleme: