Hudsonderiden uygun fiyata kendime ve eşime aldigim ekipmanlar

Hudsonderi olarak internet sitesine girersen erkek tekstil pantolon diyip markadan hudson u secersen karsina gelir 3 tane modeli vardi hudsonmotosiklet olan sitesindeki fiyatlar pahali daha guncellememisler

Eldivenler korumasız büyük iş açar başınıza, korumalı eldivenlerde soguk yagmurdan korur yalan söylemişler size :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Hudsonderi olarak internet sitesine girersen erkek tekstil pantolon diyip markadan hudson u secersen karsina gelir 3 tane modeli vardi hudsonmotosiklet olan sitesindeki fiyatlar pahali daha guncellememisler

pantalon nasil peki soguk ve ruzgar geciriyor mu tavsiye eder misiniz ?

pantalon nasil peki soguk ve ruzgar geciriyor mu tavsiye eder misiniz ?

Dün gece kotun üstüne giydim üşümedim sabahta sadece içliğin üzerine giydim üşümeden geldim sadece fermuari atti onuda getirin değişim yaparız dediler boş vaktimde halledicem onuda ama mont biraz sdaha soğuklarda üşütür gibi geldi şuan üşümedim ama içine içliğin dışında birşeyler de giymek gerekebilir

Son düzenleme:
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ; gerçekten kalite / fiyat performansı güzel olmuş...

keşke izmir mağazasına da bi el atsalar da böyle olsa. istanbul fiyatlarının internet fiyatlarının iki katına fiyat çekiyor izmir mağazası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar