Honda'nın yeni sitesi!

yeni değişmiş sanırım daha bir iki gün öncebakmıştım böyle değildi.. ama güzel olmuş yani eskisinden daha iyi..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok değişmemiş...Sanki eskiden de böyleydi....Ya da ben yeni girmişim....

Hondanın otomobil siteside değişmişti. motosiklet sitesi yine eskisi gibiydi. neden otomobil sitesi yenileniyorda motosiklet sitesi yenlinmiyor diye konu açacaktım. bir baktım ki değişmiş. :) Zaten otomobil sitesi ile aynı formatta olmuş. :cat:

Hondanın hanesine bir artı daha :cat:

yok yok bambaşka bir site olmuş.. herşeyi farklı, eskiden html ağırlıklıydı şuan flash... yapılış şekli bile değişmiş..

güzel ve en önemlisi kullanışlı bir site olmuş. istedigin bilgilere ulaşman daha kolay ve daha hızlı hale getirilmiş. honda bravooo...

Nihayet... Eski site tasarımı felaketti zaten, Honda'ya yakışmıyordu. Bu arada flash tabanlı bir sitenin bu kadar hızlı olmasına da şaşırmadım değil hani.

Site eskisine oranla güzel olmuş, animasyonlar renklendirmiş falan da, galeri resimleri hala aynı ve hala çok küçük detay poz sayısı çok az, Honda katolog çekiminde usta fotoğrafçı mı bulamıyor. Neden resim çözünürlüğünü ve büyüklüğünü artırmıyor. Tabi bunları size değil Honda'ya sormalıyım da ben yine sitem edeyim dedim bu konuda, ayrıca teknik özelliklerin yazı boyutuda çok küçük olmuş. Minimalist bir tarzı mı benimsemişler nedir anlamadım o ne ya karınca duası gibi hipermetrobum ben belki...

bencede güzel olmuş ama fiyatlarıda indirseler çok daha güzel olucak bence....

ya degisiklik guzel olmus da sirf hareket vermek icin motorlarin uzerinde ucan "renkler, teknik ozellikler, galeri" yazilari cok komik olmus..

keske daha ciddi bi sekilde bi 3 boyutlu bi efekt flm verselermis.. oyle havada ucmalari sanki "bizim ali abinin velet vardi, flash-director biliyo, cin gibi cocuk, ona verdik sahane yapti!" gibi bi hava vermis..

nyse kocaa honda daha iyi bilir bizden
:rendeer:

Shakulin

ne zaman yapmışlar bunu???daha iki gün önce bakmıştım.harika olmuş.

evet siteleri bence de bir anda bir kac basamak birden atlamis. artik normal bir site gibi gezilebiliyor , eskiden sık kullanılanlar'da bir cok model için adresler kaydetmiştim eskiden sitede birşey aramak çok zordu diye :D
hayırlı olsun hondaya.. zaten ben honda'dan çok memnunum. hiç sorun çıkarmadı bana.
bir de değiştirmek isteyenler için kolaylık sunsalar, eski motorunu hiç paraya geri almasalar , ikinci el olayını hızlandıracak bir yol bulsalar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar