Honda'nın son reklamı kadınları çıldırtacak.

Öcelikle herkeze selam siteye yeni üye oldum sayılır adım gökhan memnun olmuş ve ya oldum varsayıyorum herkezle :)

Bu topic dikkatimi çekti ve bende birşeyler yazmak istedim malüm aranıza yeni katılan biri olarak (-buda kim bee???? ) demezzsiniz umarım.
İnsanlığın var oluşundan bu yana kadınlar hep erkeklerden farklıdırlar daima kadınlar çok farklı tutulmuşlardır erkeklerin yanında. Bir erkeğin yapısıyla kadının yapısı çok farklı yaratılış gereği kadınlar daha gösterişlidir daha dikkat çekicidir dünyanın en güzel kadınını yolda görseniz bakarsınız dünyanın en yakışıklı erkeğini yolda görseniz kimler bakar tartışılır dediğim gibi yaratılış gereği kadınlar hep farklıdır...Cinsel obje saçmalığına gelince normalden farklı olan bir görüntü olduğunda herkez kafasını çevirip bakar 100 tane giyinik erkek düşünün 1 tanesinin yarı çıplak olduğunu düşünün yarı çıplak olan erkeğe bakyamayacak kadın tanımıyorum(en azından yeni nesilde) aynı şey kadınlar içinde geçerli (Kadınların cinsel obje olarak kullanılmasından bi hayli rahatsız olan bayan arkadaşada şunu söylemek isterim her kadın senin gibi düşünmez bazısı bunu isteyerek yapıyo bazısıda senin gibi isyan ediyo...saygılar..)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu makınayı alasım geldı bea:p

öyle tekere kalkıp uzamalar falan:)
hamaratmış:D

Bu motora sahip olmadığıma mı yanayım yoksa bu hatuna sahip olmadığıma mı:mrgreen::mrgreen:
Yok yok şu üniversite sınavı geçsin babadan güvenceyi aldık çekecez inşallah bi gsx-r1000:queen:Dua edin benim için bir an önce istediği motora kavuşsun diye:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi gidip honda alıcam kızı yanında vermezlerse tazminat isticem
o kız o motora dönüşsün 50 milyar vermeye razıyım onunla yatar kalkarım gözüm gibi bakarım çeyizinide ben alayım hondaya selamlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar