Honda'nın 2012 Bombası 125 CC 2 haftaya geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri çıkıp xr125 4000-5000 bin arası fiyat ile şurada satılıyo desin bugün gider alırım heralde :queen:

EKNİK ÖZELLİKLER

SİLİNDİR HACMİ : 249.2 CC
MOTOR TİPİ : Tek silindir 4Zamanlı 4 Subaplı (DOCH)
SOĞUTMA SİSTEMİİ : Su Soğutmalı
MOTOR GÜCÜ : 29Hp
ŞANZIMAN : 6 İleri
MARŞ SİSTEMİ : Elekrtrik
ATEŞLEME TİPİ : CDİ
YAKIT KAPASİTESİ : 19 Lt
AKTARMA SİSTEMİ : Zincirli
UZUNLUK : 1990mm
GENİŞLİK : 700mm
YÜKSEKLİK : 1200mm
BOŞ AĞIRLIK : 142Kg
ÖN FREN : Çift Disk
ARKA FREN : Disk
ÖN LASTİK : 110/70-17
ARKA LASTİK : 150/60-17
ÖN AMORTİSÖR : Ön iki
ARKA AMORTİSÖR : Arka Tek
AKÜ : 12V-12AH
TAŞIMA KAPASİTESİ : 195Kg
MAKSİMUM SÜRAT : 170Km
GARANTİ SÜRESİ : 2 Yıl

http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=75

çinde bile Türkiye'den güzel motosikletler var.resmen alt sınıf ülke muamelesi görüyoruz yazıklar olsun.bu arada çin deki cbf150 sf yi gördünmü abi.rr150 de güzel.gerçi ikisinin arasında fazla bi fark görmedim ama:sunny:gelsin ben bile alırım vallahi :)

ganga yav bu zamanda öyle kafa kalmamış...yani tasarımlar halen berbat...biz kendimizi Asyalı hissetmiyoruz en azından...kafa kuyruk baştna sona önemli...yani bize artık her modeli yutturamazlar...

site güncelleniyor servis ve satış noktaları nerelerde belli değil henüz ama büyük şehirlerde olduğu kesin :) ama fena değil modelleri demk ki fuarda ne modeller gelecek arkadaş :)

bencede gelsin bu honda yamaha yetkilileri fuarda bu standların yanından geçerken ula bu ne iş bizim avrupdaki brezilyadak modellerin çakması bizde getirsekmi diye bi uyanma vesilesi olur...

TEKNİK ÖZELLİKLER

SİLİNDİR HACMİ : 250CC
MOTOR TİPİ : Tek silindir 4 zamanlı
MOTOR GÜCÜ : 19Hp
ŞANZIMAN : 5 Vites
MARŞ SİSTEMİ : Elekrtrik
ATEŞLEME TİPİ : CDİ
YAKIT KAPASİTESİ : 16 Lt
AKTARMA SİSTEMİ : Zincirli
UZUNLUK : 2120mm
GENİŞLİK : 800mm
YÜKSEKLİK : 1090mm
BOŞ AĞIRLIK : 149Kg
ÖN FREN : Çift Disk
ARKA FREN : Disk
ÖN LASTİK : 110/70-17
ARKA LASTİK : 140/70-17
ÖN AMORTİSÖR : Ön iki Bağımsız
ARKA AMORTİSÖR : Tek Gazlı
AKÜ : 12V-9AH
TAŞIMA KAPASİTESİ : 180Kg
MAKSİMUM SÜRAT : 130Km
GARANTİ SÜRESİ : 2 Yıl
http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=74 bu da naked

''bana bir deve getirin hendekten atlatırım ama honda TR yi bu motoru getirmeye ikna edemem''yanılmıyorsam Napolyon sözüydü :queen:

''bana bir deve getirin hendekten atlatırım ama honda TR yi bu motoru getirmeye ikna edemem''yanılmıyorsam Napolyon sözüydü :queen:

bu sözü ve brezilyadaki honda modellerindne bir kaç fotoyu kağıda fotoşopla ekleyip fuarda e broşürü gibi dağıtacan hacı...:p

yav senin lüleburgazlı twıster noldu...eleman teli açmıyor dimi...:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o moto bu moto şu moto...:p şu adamlar Honda TR nin başına oturtsak var ya bomba işler çıkar....sadece şunu getirelim bunu getirelim deseler yeter...ama bu honda gibi firmaların stratejik hesapları vardır..planlamalrı vardır...TRT kafası vardır...kolay değildir bu tabuları yıkmak...

biraz kafanızı çalıştırıp almayın motorlarını
tabuları değil dünyaları yıkılır

serbes piyasa ekönomisi, zorla mı getirteceeniz adama aagedeş.

hangi çılgın zincir vurabilir honda'ya, zorla mal getirtebilir. dimekki kalkınma planları o şekil yapıldı.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
serbes piyasa ekönomisi, zorla mı getirteceeniz adama aagedeş.

hangi çılgın zincir vurabilir honda'ya, zorla mal getirtebilir. dimekki kalkınma planları o şekil yapıldı.
[url]http://img851.imageshack.us/img851/5655/ehonda.th.gif[/URL]

bunlara taygır aparkatı yerleştümek lazım
tigeruppercut_a.jpg

Ersin bey tipi önemli değil diyorsunuzda oda olmaz ki yav..bindiğimiz şeyler eşek deil sonuçta eşeğin bile gözleri güzel:mrgreen:
tipine aldanıp çin motoru alıp rezil olmak da var ...okadar da kötü değil bence tipi...ybr den fazla bieksiği olmadığını düşünüyorum...

tipine aldanıp çin motoru alıp rezil olmak da var ...okadar da kötü değil bence tipi...ybr den fazla bieksiği olmadığını düşünüyorum...

Hocam ticari ye kuryeye tamam da bu motoru kişsel kullanıcıyada kaktırcaklar ayrıyeten cbf125 getirip servisi yedekparçası falan istemiyolar..

Ybr de bu da tamam işlevsel motorlar ama afedersin ötüm daha güzel bunlardan. Yıl olmuş 2012...

doğru diyorsun valla... az daha şu motorların tasarımını Türkiyeye uygun yapsalar...kendi satışlarıda değişecektir...

Vallahi Hocam Herkez Honda olsun Çamırdan (çamur) olsun diyor ya..
Heralde Gerçekden Honda Çamır getirecek bu gidişle Hindistandaki ve avrupadaki motorları görünce Honda Türkiyeden soğdum :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar