baba büyüksün...duykularıma simultane tercrüman oldunuz...getirin alnınızı öpeyim yiğidim...has odabaşım oldunuz...
http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=74 bu model de 250 naked de fena değil yani ama nereden gelmiş incelemedim
çinde bile Türkiye'den güzel motosikletler var.resmen alt sınıf ülke muamelesi görüyoruz yazıklar olsun.bu arada çin deki cbf150 sf yi gördünmü abi.rr150 de güzel.gerçi ikisinin arasında fazla bi fark görmedim ama:sunny:gelsin ben bile alırım vallahi![]()
site güncelleniyor servis ve satış noktaları nerelerde belli değil henüz ama büyük şehirlerde olduğu kesinama fena değil modelleri demk ki fuarda ne modeller gelecek arkadaş
![]()
''bana bir deve getirin hendekten atlatırım ama honda TR yi bu motoru getirmeye ikna edemem''yanılmıyorsam Napolyon sözüydü :queen:
o moto bu moto şu moto...şu adamlar Honda TR nin başına oturtsak var ya bomba işler çıkar....sadece şunu getirelim bunu getirelim deseler yeter...ama bu honda gibi firmaların stratejik hesapları vardır..planlamalrı vardır...TRT kafası vardır...kolay değildir bu tabuları yıkmak...
biraz kafanızı çalıştırıp almayın motorlarını
tabuları değil dünyaları yıkılır
aynen abi ama işte bizim insanımı gider alır
serbes piyasa ekönomisi, zorla mı getirteceeniz adama aagedeş.
hangi çılgın zincir vurabilir honda'ya, zorla mal getirtebilir. dimekki kalkınma planları o şekil yapıldı.
[url]http://img851.imageshack.us/img851/5655/ehonda.th.gif[/URL]
biraz kafanızı çalıştırıp almayın motorlarını
tabuları değil dünyaları yıkılır
benim param hondaya haram hacı, bikere yanıldım da noterden döndürdü mevlaalternatif yog haci cav cav...sana dimesi ve ucube DERBI alması goley...
tipine aldanıp çin motoru alıp rezil olmak da var ...okadar da kötü değil bence tipi...ybr den fazla bieksiği olmadığını düşünüyorum...Ersin bey tipi önemli değil diyorsunuzda oda olmaz ki yav..bindiğimiz şeyler eşek deil sonuçta eşeğin bile gözleri güzel:mrgreen:
tipine aldanıp çin motoru alıp rezil olmak da var ...okadar da kötü değil bence tipi...ybr den fazla bieksiği olmadığını düşünüyorum...
benim param hondaya haram hacı, bikere yanıldım da noterden döndürdü mevla
gidip bulacaksın, arayacaksın kardeşim