Boş günüme denk gelirse eğer ben de gelirim seve seve! Köfte bahane, maksat yol!
:
ohh...Tekirdağa yoldaş yavaş yavaş çıkıyor..
Boş günüme denk gelirse eğer ben de gelirim seve seve! Köfte bahane, maksat yol!
:
gerçekten güzel ve anlamlı bir gezi Allah mekanını cennet eylesin..bende havalar daha ısının ca iy bir bakımdan sonra bir bolu falan yapmayı düşünüyorum daha doğrusu arkadaşlarla..tek cesaret edemem..
ohh...Tekirdağa yoldaş yavaş yavaş çıkıyor..o kadardır yazışıyoruz bi vesikalık resim çakmadın yav...ona diyom ben...

Cok keyifli bi Gezi oldugu herhalinden belli.
Fotolar, Yazilar cok iyi. Orda olasim geldi.
Hele Islama Köfteyi görünce, hey Allahim ya... :salut:
Neyse, artik tekrar oralara gelince yeriz.
Gezilerinin devami dilegiyle, yolun acik olsun kardesim.
umarım daha güzel gezilerin basını çekersiniz.Çok güzel bir gezi olmuş.Fakat okadar yol gidip keşke bir yerde kalma imkanınız olsaymıs.Sakarya yeşilliyle tam gezilecek yermiş![]()
OOOooo karizma 1500 cloud efendi...motogp yide görün dünya gözüyle artık gam yemezsin...:mrgreen:
köfteyi yedim. tek kelimeyle muhteşem. herkese tavsiye ederim.
sen..erdo...discordıan..çılgınmurat ve gelmeyi isteyen arkadaşlar yavaş yavaş Tekirdağa akıcaz...şeridi kapıyacaz...köfte piyazımı yiyecez...aheste aheste...oh mis...![]()
dostum harika bi gezi yapmışsın..tebrikler..bencede cbf la özellikle tek basına istediğimiz yere rahatlıkla zorlanmadan gideriz..
daha bugün özcanlarda köfte yedim
cbf çılar organize lazım bize...
süper olmuş gezin tebrikler ama bidahaki sefere hep otobanı kullan. e5 çekilmez...
cok güzel bi gezi olmus :cat:
erol abi zaten kafamıza sokuya senden görmüş sakaryaya gidelim ıslama köfte yemeye diye
bizde bir depoyla 250 lm yi geçince mutlulukdan uçuyozbende CBF alcam
hıh size![]()
bizide götürüp getirdiğin için teşekkür ederiz.
E ne duruyorsunuz o zaman, size şimdiden afiyet olsun, ben pişman olmayacağınızı söyleyebilirim rahatlıkla.:cat: