- Motosikleti
- cbf 150
benden uzun dimi birde
benden uzun dimi birde
Ya Muzo biliyorsun benim neden en çok nefret ettiğimi kendimi ezik hissettiğimi ve onu koyuyorsun.tabureye cıksan adamın gogüs hizasına gelirsin sanırım.![]()
Ya Muzo biliyorsun benim neden en çok nefret ettiğimi kendimi ezik hissettiğimi ve onu koyuyorsun.
Peki saçlarıda varmı?
Spontini üstüne 2 kilo kokoreç, kabül ederseler son kez Amasya Geydoğan'a gidip çay içip döneceğim.nx500 almayı düşünenler bi kampanya daha geldi nakit 390 teklif ettiler
almacanız mı diyor
biz yok dedikçe daha da vuruyorlar fiyatı
nx500 almayı düşünenler bi kampanya daha geldi nakit 390 teklif ettiler
almacanız mı diyor
satılmayanın fiyatı düşmez mi ??valla mı diyon ?
Honda napıyor yaaaa. ? çiğerini soktun diğer markaların. Çok allahsız bir firma.mafya bunlar uğraşılmaz bunlarla.
Videoda motoru eleştirdim diye fiyatı dibe vurdu herhalde.nx500 almayı düşünenler bi kampanya daha geldi nakit 390 teklif ettiler
almacanız mı diyor
o kadar zevke geliyorum ki şu hale düştükleri için çok güzel fiyat ama bedavaya verseler almam köpeklernx500 almayı düşünenler bi kampanya daha geldi nakit 390 teklif ettiler
almacanız mı diyor
yanlız afrikaya 1 kuruş indirmez dediniz ES dct 1250m fiyat verdiler ki bunlar telefon 100 bin iniyorsa parayı masaya koysam bir 100 daha inerlervalla mı diyon ?
Honda napıyor yaaaa. ? çiğerini soktun diğer markaların. Çok allahsız bir firma.mafya bunlar uğraşılmaz bunlarla.
Fatih bir sor bakalım benim ölümsüzle takas olur mu ? 150K da.. dvgsfgsf
üste 10 bin alırım ama.
Güzel güzel, Honda bile böyle pazarlığa indirim yapıyorsa kim bilir Doğan Trend / Korlas vs. neler yapar.yanlız afrikaya 1 kuruş indirmez dediniz ES dct 1250m fiyat verdiler ki bunlar telefon 100 bin iniyorsa parayı masaya koysam bir 100 daha inerler
evet parası olana güzel fiyat veriyorlar çingan pazarlığına girsen zaten ne verirsen al diye üstüne atarlar
İndirdilerse çok iyi. Ankara’daki Tansoy 1 kuruş inmiyor. Gıcık oluyorum zaten o bayiye.yanlız afrikaya 1 kuruş indirmez dediniz ES dct 1250m fiyat verdiler ki bunlar telefon 100 bin iniyorsa parayı masaya koysam bir 100 daha inerler
evet parası olana güzel fiyat veriyorlar çingan pazarlığına girsen zaten ne verirsen al diye üstüne atarlar
Muhabbete ana bacı karışınca gitmiştir...Ouuw muzo gitmis![]()