Honda Yıl Sonu İndirimleri

Motosikleti
cbf 150
Benim varlıgımdan pek bir haberi yok dimi onun için böceğim ama ben onun hayaliyle hergün yaşıyorum bir ulaşılmaz benim için.

Dimi?

• Haha
Tepkiler: Ged
kamyoncu, ne diyorum biliyo musun ?
bu neden africa twin videosunun aynısını Vstrom 800 için yap :d

"önüne bakıyorum, arkasına bakıyorum allahım ne çirkin diyorum" puahahha

haret ve mimikleri de taklit edersen efsane bişey cıkar. ingilizce de yaparsın buyuk kitlelere ulaşır.unlu bile olabilirsin hihi

Motosikleti
cbf 150
Evet tam bir anti tez olurum, ulan Muzo bazen kafan çalışıyor he.

Ama ben nasıl v stromla araziye giricem o hızlarda 360 derece dönücem onları yapıyor o videoda .

V stromla 40 la gideni çek diceksin ama yapılmışı var kanalımda :)

nx500 almayı düşünenler bi kampanya daha geldi nakit 390 teklif ettiler
almacanız mı diyor:D
biz yok dedikçe daha da vuruyorlar fiyatı

valla mı diyon ?

Honda napıyor yaaaa. ? çiğerini soktun diğer markaların. Çok allahsız bir firma.mafya bunlar uğraşılmaz bunlarla.

Fatih bir sor bakalım benim ölümsüzle takas olur mu ? 150K da.. dvgsfgsf

üste 10 bin alırım ama.

F54

valla mı diyon ?

Honda napıyor yaaaa. ? çiğerini soktun diğer markaların. Çok allahsız bir firma.mafya bunlar uğraşılmaz bunlarla.

Fatih bir sor bakalım benim ölümsüzle takas olur mu ? 150K da.. dvgsfgsf

üste 10 bin alırım ama.
yanlız afrikaya 1 kuruş indirmez dediniz ES dct 1250m fiyat verdiler ki bunlar telefon 100 bin iniyorsa parayı masaya koysam bir 100 daha inerler :D
evet parası olana güzel fiyat veriyorlar çingan pazarlığına girsen zaten ne verirsen al diye üstüne atarlar

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
yanlız afrikaya 1 kuruş indirmez dediniz ES dct 1250m fiyat verdiler ki bunlar telefon 100 bin iniyorsa parayı masaya koysam bir 100 daha inerler :D
evet parası olana güzel fiyat veriyorlar çingan pazarlığına girsen zaten ne verirsen al diye üstüne atarlar
Güzel güzel, Honda bile böyle pazarlığa indirim yapıyorsa kim bilir Doğan Trend / Korlas vs. neler yapar.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
İndirdilerse çok iyi. Ankara’daki Tansoy 1 kuruş inmiyor. Gıcık oluyorum zaten o bayiye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar