- Katılım
- 28 Eyl 2007
- Mesajlar
- 983
- Motosikleti
- Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motor bağlantı noktalarında kullanılan titreşim engelleyici/azaltıcı kauçuk, lastik vb gibi materyallerde azıcık ucuza kaçmış olabilecekleri ihtimalini düşünüyorum.Bu NX500'de önceki versiyonu olan cb500x'e göre ne değişmi ki bu kadar yeriliyor?
cb500x'i arkadaşım macaristandan almıştı, bütün alpleri, balkanları falan oralarda gezdi, Türkiyeye geldi ne kadar zor rota varsa gezdi, günde 800km, bin km yol yapan arkadaş bir de, cb500x ile çok mutluydu, artık daha güçlü bir şey lazım asfalt yollarda yetmiyor diye tiger 900 adv falan bakıyordu ama genel olarak memnundu motorundan.
Keşke denk gelse de bir de CB500x kullansam ve de hemen teşhisi koysam.
Sözüm meclisten dışarı, Donald Duck kasa sonrası yani son kasa Vstromu da 10 km'lik bir test sürüşü dışında kullanmış değilim.
Kasasına gözüm alışmadığı için bünyem de kabul etmiyor diye düşündüğümden olsa gerek zaten o dönemde çok da alıcı gözle bakmamıştım.
Şimdilerde önden görüntüsünü beğenir bile oldum ama şimdi de motor tedavülden kalktı.