Honda Yıl Sonu İndirimleri

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Net hatırlamıyorum ama 5000'de 100 km civarıydı galiba.

Birkaç ay önce telefonumu değiştirdim.

Yenisinde sd card yuvası yok

Eskisinde 256 gb karttaki tüm multimedyayı da yenisine aktaramadım haliyle.

Harici diskte duruyor yedeği.

Muhtemelen yolda devir oranlarını çekmişimdir.

Bakınca ve bulursam/bulunca yazarım.🫣🤭

Nx'de 120 üstünde gidonda titreşim sıkıntı.

140'larda popo uyuşur 10 dakikada.

Sebat edersen ç.şini tutamaz ve wc molası vermeye gerek duymadan yola devam edebilirsin.🤣🤣

Hatırladıkça hayal kırıklığım aklıma geliyor ve moralim bozuluyor.

Öyle severek almıştım o motorumu.

"Best of both worlds" olacaktı.

Nasip değilmiş.

Bu arada motorla 10-15 bini devirenler titreşimde azalma olduğunu yazmışlar.

Rüzgar sorunu da hallolsa belki daha fazla kişiye hitap edebilir.
Orta segmentte secenek cok az. Bu motorlarin verdiklerine kiyasla fiyatlari pahali bence. Bende forza var, otoyolda 130a rahat geliyor, 140 da goruyor. 15 km daha hizli gitmek icin %30 daha fazla para vermek mantikli gelmiyor. Ya "bu isimi goruyor" diyip 250cclerde kalinir ya da "410u buna verecegime pesinat sayip 650 700 bandinda motoru taksitlr alirim" denir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Nx'de 120 üstünde gidonda titreşim sıkıntı.

140'larda popo uyuşur 10 dakikada.

Sebat edersen ç.şini tutamaz ve wc molası vermeye gerek duymadan yola devam edebilirsin.🤣🤣

Hatırladıkça hayal kırıklığım aklıma geliyor ve moralim bozuluyor.
...
Gidondaki titreşim lastik kaynaklı olabilir mi? (Büyük ihtimal öyle; sanırım fabrika çıkışı lastikleri pek iyi değil bunların...)

140'larda tam maksimum tork bölgesi civarlarında olması lazım. (6.500 - 6.600dd...) CB500F'lerde o bölge rahatsız etmiyordu. CB500F'te 7.500 sonrası ciddi anlamda rahatsız ediyordu; selede uzun süre sürüşe mani olacak ince bir titreşim yapıyordu ama orası da zaten motosikletin "sürekli böyle sürün" diye tasarlanmış bir hız bölgesi değil. (155-160 üstü...)

Honda 500'lüklerin ideal / uzun süre sürdürülebilir azami sürati 140 civarı.

Keşke motoru lastikleri değiştirip denedikten sonra halen sıkıntı varsa satsaymışın...

Motosikleti
CB650R
Bu konuyu tekrar görmüşken bir yeşillendireyim
Ankara'da çalıştığımız bir firmadaki abimiz NX500'ü vade farksız 12 taksit ile 420 bine almış almak isteyen arkadaşların bilgisine

Orta segmentte secenek cok az. Bu motorlarin verdiklerine kiyasla fiyatlari pahali bence. Bende forza var, otoyolda 130a rahat geliyor, 140 da goruyor. 15 km daha hizli gitmek icin %30 daha fazla para vermek mantikli gelmiyor. Ya "bu isimi goruyor" diyip 250cclerde kalinir ya da "410u buna verecegime pesinat sayip 650 700 bandinda motoru taksitlr alirim" denir.
Arkaya üçlü çanta takıp yüklü uzun rotalara çıkılacaksa herhangi bir sukuterden daha mutlu edebilir bu motor , aksi hallerde NX500 yerine 350 Adv gibi sukuterler daha konforlu vede keyifle kullanılabilir..

en mutlu edecek senaryo daha yüksek hacim vitesli ve yanına 125-150 cc ufak sukuterdir ,
ikinci motorun sigortası , muayenesi artı masraf diye düşünmeyin , büyüğün kilometre gereksiz artmadığı için ikinci el değerinden o masrafları fazlası ile çıkarırsınız..

Ged

Motosikleti
Gidondaki titreşim lastik kaynaklı olabilir mi? (Büyük ihtimal öyle; sanırım fabrika çıkışı lastikleri pek iyi değil bunların...)

140'larda tam maksimum tork bölgesi civarlarında olması lazım. (6.500 - 6.600dd...) CB500F'lerde o bölge rahatsız etmiyordu. CB500F'te 7.500 sonrası ciddi anlamda rahatsız ediyordu; selede uzun süre sürüşe mani olacak ince bir titreşim yapıyordu ama orası da zaten motosikletin "sürekli böyle sürün" diye tasarlanmış bir hız bölgesi değil. (155-160 üstü...)

Keşke motoru lastikleri değiştirip denedikten sonra halen sıkıntı varsa satsaymışın...
Nx500 liste fiyati 572bin, hornet 500un liste fiyati 512bin. Hornette michekin ya da dunlop lastik var ama nx500de kotu lastik. Teni motor aliyorsun, 400 500bin tl veriyorsun, bir de ustune duzgun lastik icin ekstra masraf yapman gerekiyor. Sacma geliyor bana.

Motosikleti
Arkaya üçlü çanta takıp yüklü uzun rotalara çıkılacaksa herhangi bir sukuterden daha mutlu edebilir bu motor , aksi hallerde NX500 yerine 350 Adv gibi sukuterler daha konforlu vede keyifle kullanılabilir..

en mutlu edecek senaryo daha yüksek hacim vitesli ve yanına 125-150 cc ufak sukuterdir ,
ikinci motorun sigortası , muayenesi artı masraf diye düşünmeyin , büyüğün kilometre gereksiz artmadığı için ikinci el değerinden o masrafları fazlası ile çıkarırsınız..
Şu piyasa koşullarında kilometresi az büyük hacim motorlar bile ikinci elde değersiz. Taksitli satışlar nedeniyle elinde hazır değer bulunmayan kişiler çok daha uygun fiyata olsa dahi taksitli sıfır motosiklet tercih etmek durumunda kalıyorlar. ("Eksiğini gediğini sonradan yavaş yavaş" tamamlarım mantığıyla...)

Ged

Motosikleti

Kesinlikle katiliyorum ama iki motor almaya herkesin gucu yetmiyor, keske yetse.
Ben bi tarafimi toparlayinca scooteri satmadan uzun yolda rahat ettiren motor almak istiyorum, zaman gosterecek

Motosikleti
Nx500 liste fiyati 572bin, hornet 500un liste fiyati 512bin. Hornette michekin ya da dunlop lastik var ama nx500de kotu lastik. Teni motor aliyorsun, 400 500bin tl veriyorsun, bir de ustune duzgun lastik icin ekstra masraf yapman gerekiyor. Sacma geliyor bana.
420'ye taksitli alınabilen bir mal için 15-20 lastik masrafı gayet makul bence. Pratikte liste fiyatına satılmıyor şu anda.

Bu arada ekstra masraf dünyasına hoş geldin; daha bunun orta sehpası, koruma demiri, arka (ve belki yan çanta) demirleri, arka (ve belki yan) çantası falan var. Yol uzun yani... :D (Tur camı, elcik koruma, elcik ısıtma falan saymadım bile...)

Ged

Motosikleti
420'ye taksitli alınabilen bir mal için 15-20 lastik masrafı gayet makul bence. Pratikte liste fiyatına satılmıyor şu anda.

Bu arada ekstra masraf dünyasına hoş geldin; daha bunun orta sehpası, koruma demiri, arka (ve belki yan çanta) demirleri, arka (ve belki yan) çantası falan var. Yol uzun yani... :D (Tur camı, elcik koruma, elcik ısıtma falan saymadım bile...)
Bu ne yaaa, otomobilde boyle bisi yok. Aldiktan sonra koltuk mu degistiriyoruz, bagaj mi ekliyoz arabaya. Motor isinde kar marji daha yuksek degilse ben de neyim😂

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F

Motorda beni rahatsız eden başka durumlar da olduğu için hiç yeltenmedim bile.

Onlardan bazılarını çözmek için de masraf yapmak gerekiyordu ve o dönemde o tip aksesuarlar üretilmemişti bile.

Ki bence sıkıntı lastikleri değildi.

Rica etsem birisi benim Nx500 uzun yol inceleme videosunu paylaşabilir mi? 🫣🫣

Ayıp olur şimdi ben paylaşırsam. 🤫

Motosikleti

Onlardan bazılarını çözmek için de masraf yapmak gerekiyordu ve o dönemde o tip aksesuarlar üretilmemişti bile.

Daha da iyisi var; bu eleman incelemelerinde tam anlamıyla kılı kırk yarıyor: (Aşağıdaki link videonun "final thoughts" kısmına götürüyor, açıklama kısmında videonun 12 bölümüne ayrı ayrı link verilmiş...)

O kısmın gemini özeti şöyle:
In the "Final Thoughts" section (25:57), the reviewer concludes that the Honda NX500 is a fantastic motorcycle for its price of $7,400 (26:04).

Key takeaways include:
  • Accessibility and Ease of Use: It's an accessible and user-friendly bike (26:10).
  • Versatility: It's comfortable for touring and long-distance riding (26:17), and capable of some off-roading, though not extreme (26:12-26:15).
  • Performance: It can reach speeds of 100 mph (26:18).
  • Reliability: The bike offers Honda's legendary reliability (26:20-26:21, 26:39).
  • Target Audience: It's not for hardcore off-road riders or those seeking ultimate touring comfort, but rather finds a nice middle ground for a broad range of riders (26:27-26:37).

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Bu NX500'de önceki versiyonu olan cb500x'e göre ne değişmi ki bu kadar yeriliyor?
cb500x'i arkadaşım macaristandan almıştı, bütün alpleri, balkanları falan oralarda gezdi, Türkiyeye geldi ne kadar zor rota varsa gezdi, günde 800km, bin km yol yapan arkadaş bir de, cb500x ile çok mutluydu, artık daha güçlü bir şey lazım asfalt yollarda yetmiyor diye tiger 900 adv falan bakıyordu ama genel olarak memnundu motorundan.

Motosikleti
Daha da iyisi var; bu eleman incelemelerinde tam anlamıyla kılı kırk yarıyor: (Aşağıdaki link videonun "final thoughts" kısmına götürüyor, açıklama kısmında videonun 12 bölümüne ayrı ayrı link verilmiş...)

O kısmın gemini özeti şöyle:

Çan açık abonesiyim ve kendisinin ilgimi çekmeyen ya da bizde satılmayan markalar haricindeki neredeyse tüm videolarını izlerim. Çocuğun adı ian. (İyın) 🤣

Bu videoyu da gözümü kırpmadan izledim ama çok etliye sütlüye dokunmadan genel bir artı eksi paylaşımı yapmış.

Şimdi tevazuda zirve yapacağım ama motorun uzun yol kullanımı sonrası hissettirdiklerini ve negatif yönlerini tam olarak nokta atışı yapıp daha net anlattım valla. 🫡🤷‍♂️

Ve motoru sadece eleştirmedim de.

Olumlu noktalarını da tek tek belirtip bu motor kime olur ve kime olmaz diye adres bile gösterdim.

Ben var ya ben: Tek kelimeyle süperim. 😁😁

....

...dermişim. 😆😂

Aslında kullandığımız motorla almayı düşündüğümüz motoru arkalı önlü - peşisıra kullanmak lazımmış.

50 bin km'ye yaklaştı Crf Rally deneyimim.

Sonra CRF L aldım ve onu da biraz kullandım.

Ama ne zaman ki iki motorumu bir arkadaşımla birlikte çıkartıp 50 km kadar değişmeli olarak kullanınca aralarındaki meğer mevcut olan titreşim farkını algıladım.

Rally kesinlikle daha az titreşim hissettiriyor.

Hatta Rally'deki pegler lastikli diye lastikleri söküp L'nin peglere takıp bir daha denedim. :LOL:

Lastikli pegli L, çıplak pegli Rally'ye göre bile titreşimi daha fazla hissettiriyor.

Diğer taraftan L'ye Rally'deki tur camı ebatlarında cam taktırdığımda da L'ye gelen rüzgar Rally sürücüsüne gelen rüzgardan da daha az hale geliyor.

Geçenlerde Çanakkaleli dostumuz @Psyduck sormuştu L'ye bu kadar masraf (büyük depo ve ön cam) yapacağına neden Rally'ye binmiyorsun diye.

Kafası gidonla birlikte dönen motosikletler kafası sabit motosikletlere göre daha az rüzgar alıyor eğer benzer ebatlarda bir cam takılırsa.

Ben de onu yaptım zaten L'ye.

Daha iyi rüzgar koruması bir tık daha belirgin olan titreşime baskın geldi vesselam. 🥲

Nx500'ü de bir Ankara çevresi turunda gruptaki bir arkadaşın 2022 Tracer 7 motoruyla değiştik bir 20 km kadar.

Alakasız motorlar olduğunun farkındayım ama NX500'le karşılaştırdığımda benzer süratlerde ve benzer devirlerde titreşimsiz ve de gürültüsüz motor nasıl olurmuş onu gördüm o zaman.

Zaten NX'le de bozuk yola çok girilmiyor lastik ve çamurluktan dolayı.

Uzun yol performansı da kesmedi zaten

... diyerek NX'i satma kararı aldım.

Bu arada motoru ilana koyduktan sonra beni arayıp "abi motor nasıl, tavsiye eder misin diyenlere eksi noktalarını açık açık söyledim valla.

Hatta bunlardan 2 tanesi CRF 250 kullanıcısıymış.

CRF satılıp NX mi alınırmış diyerek resmen telefonda dövdüm adamları. 😄

Sonra Akyazıda oturan yaşı benden de büyük bir Ömer Abimiz var ve onunla önce telefonda görüşmeye başladık ve benim CRF Akyazı ziyaretlerimde birkaç kez yüzyüze de görüştük.

Geçen ay yeni CRF L motorumun aksesuarlarını takmak üzere Akyazıya gittiğimde de orada karşılaştık.

CRF L motorunu oğluna kaptırdığı için yeni motor almaya karar vermiş ve yakınlardaki bir bayii 445 bin TL fiyat verince NX500 almış.😂

Ve eksi olarak belirttiğim herşeyi yaşadığını da söyledi motorunda.

(Bu arada tek bir üzüntüm var. Motorum ilandayken Bursadan bir arkadaş aradı ve A2 ehliyeti olduğu için NX500 almayı düşündüğünü söyledi.

Haliyle ehliyet sınırlaması ve tecrübe eksikliği olduğunu düşündüğüm için NX500'ün bana eksik gelen yönleri onu çok etkilemeyecekti diye düşündüm ve motoru almasına kendimce onay verip alternatif başka motor öneremedim de.

Tam satışı yapacağımız gün benim videoyu izlemiş ve de motoru almaktan vazgeçti.😀

Neyse.

Tracer 7'yi kullandıktan sonra benim NX'de hissettiğim eksi yönleri iyileştirmek için yapacağım masrafı da ekleyince benzer paralara Tracer 7 almak mantıklı geldi.

Hem de uzun yolda gerektiğinde daha da performanslı bir motorum olacak diye düşündüm.

Tracer'ları incelemeye başladım ve bu modelin 2023'de makyaj geçirmiş olduğunu öğrendim.

Makyajsız modellerde korna sol kütükte gidonun ortasına doğru bir yerde.

Sevemedim bu durumu ve makyajlı olanına bakmaya başladım.

Ama 2023 makyajlı ve 2024 CP2 bloklu modellerde debriyaj-kavrama sorunu varmış ve bizde bile bültenle geri çağırma yapılmış ama bazı kullanıcılar bu işlemden sonra bile debriyajın kavramayı tam ayırmadığını ve debriyaj sıkılı haldeyken bile motorun vitesteyken ileriye gitmeye çalıştığını yazmışlar diye asfalt ağırlıklı turlarda kullanmak üzere 2024 kasa Tracer 7 alma planımı ertelemek durumunda kaldım ve de gidip tekrardan güvenilir liman CRF L aldım hazır indirimi de yakalamışken.

Tracer hala radarımda tabii.

Sorunun çözüldüğüne ikna olursam yapıştıracağım bir tane.

Kısmet bakalım.

Yine içimi döktüğüm bir yazı oldu.

Okuyanlar kusura bakmasın artık. 🥲

güzel motor ama trident'le kıyaslanacak bi motor değil. 410'a satıyolar nakit Bursa'da...
TRİDENT bende beğeniyorum. Söylediğin fiyatlarda 3 silindir iyi seçenek. her aracın +- leri var. Markanın geç gelen Gaz tepkisiyle ilgili sorunları satması garip gelmişti. kullanıcıları daha iyi bilirler tabiki.

Motosikleti
...

Hocam ne diyeyim bilemedim; insanların münferit beklentileri çok farklı oluyor gerçekten... :D

Mesela ben olsam "kendi kullanım senaryolarım dahilinde" hayatta "24hp tek silindir" bir motosikleti "47hp çift silindir" bir motosiklete tercih etmem.

Ged

Motosikleti
Çan açık abonesiyim ve kendisinin ilgimi çekmeyen ya da bizde satılmayan markalar haricindeki neredeyse tüm videolarını izlerim. Çocuğun adı ian. (İyın) 🤣

Bu videoyu da gözümü kırpmadan izledim ama çok etliye sütlüye dokunmadan genel bir artı eksi paylaşımı yapmış.

Şimdi tevazuda zirve yapacağım ama motorun uzun yol kullanımı sonrası hissettirdiklerini ve negatif yönlerini tam olarak nokta atışı yapıp daha net anlattım valla. 🫡🤷‍♂️

Ve motoru sadece eleştirmedim de.

Olumlu noktalarını da tek tek belirtip bu motor kime olur ve kime olmaz diye adres bile gösterdim.

Ben var ya ben: Tek kelimeyle süperim. 😁😁

....

...dermişim. 😆😂

Aslında kullandığımız motorla almayı düşündüğümüz motoru arkalı önlü - peşisıra kullanmak lazımmış.

50 bin km'ye yaklaştı Crf Rally deneyimim.

Sonra CRF L aldım ve onu da biraz kullandım.

Ama ne zaman ki iki motorumu bir arkadaşımla birlikte çıkartıp 50 km kadar değişmeli olarak kullanınca aralarındaki meğer mevcut olan titreşim farkını algıladım.

Rally kesinlikle daha az titreşim hissettiriyor.

Hatta Rally'deki pegler lastikli diye lastikleri söküp L'nin peglere takıp bir daha denedim. :LOL:

Lastikli pegli L, çıplak pegli Rally'ye göre bile titreşimi daha fazla hissettiriyor.

Diğer taraftan L'ye Rally'deki tur camı ebatlarında cam taktırdığımda da L'ye gelen rüzgar Rally sürücüsüne gelen rüzgardan da daha az hale geliyor.

Geçenlerde Çanakkaleli dostumuz @Psyduck sormuştu L'ye bu kadar masraf (büyük depo ve ön cam) yapacağına neden Rally'ye binmiyorsun diye.

Kafası gidonla birlikte dönen motosikletler kafası sabit motosikletlere göre daha az rüzgar alıyor eğer benzer ebatlarda bir cam takılırsa.

Ben de onu yaptım zaten L'ye.

Daha iyi rüzgar koruması bir tık daha belirgin olan titreşime baskın geldi vesselam. 🥲

Nx500'ü de bir Ankara çevresi turunda gruptaki bir arkadaşın 2022 Tracer 7 motoruyla değiştik bir 20 km kadar.

Alakasız motorlar olduğunun farkındayım ama NX500'le karşılaştırdığımda benzer süratlerde ve benzer devirlerde titreşimsiz ve de gürültüsüz motor nasıl olurmuş onu gördüm o zaman.

Zaten NX'le de bozuk yola çok girilmiyor lastik ve çamurluktan dolayı.

Uzun yol performansı da kesmedi zaten

... diyerek NX'i satma kararı aldım.

Bu arada motoru ilana koyduktan sonra beni arayıp "abi motor nasıl, tavsiye eder misin diyenlere eksi noktalarını açık açık söyledim valla.

Hatta bunlardan 2 tanesi CRF 250 kullanıcısıymış.

CRF satılıp NX mi alınırmış diyerek resmen telefonda dövdüm adamları. 😄

Sonra Akyazıda oturan yaşı benden de büyük bir Ömer Abimiz var ve onunla önce telefonda görüşmeye başladık ve benim CRF Akyazı ziyaretlerimde birkaç kez yüzyüze de görüştük.

Geçen ay yeni CRF L motorumun aksesuarlarını takmak üzere Akyazıya gittiğimde de orada karşılaştık.

CRF L motorunu oğluna kaptırdığı için yeni motor almaya karar vermiş ve yakınlardaki bir bayii 445 bin TL fiyat verince NX500 almış.😂

Ve eksi olarak belirttiğim herşeyi yaşadığını da söyledi motorunda.

(Bu arada tek bir üzüntüm var. Motorum ilandayken Bursadan bir arkadaş aradı ve A2 ehliyeti olduğu için NX500 almayı düşündüğünü söyledi.

Haliyle ehliyet sınırlaması ve tecrübe eksikliği olduğunu düşündüğüm için NX500'ün bana eksik gelen yönleri onu çok etkilemeyecekti diye düşündüm ve motoru almasına kendimce onay verip alternatif başka motor öneremedim de.

Tam satışı yapacağımız gün benim videoyu izlemiş ve de motoru almaktan vazgeçti.😀

Neyse.

Tracer 7'yi kullandıktan sonra benim NX'de hissettiğim eksi yönleri iyileştirmek için yapacağım masrafı da ekleyince benzer paralara Tracer 7 almak mantıklı geldi.

Hem de uzun yolda gerektiğinde daha da performanslı bir motorum olacak diye düşündüm.

Tracer'ları incelemeye başladım ve bu modelin 2023'de makyaj geçirmiş olduğunu öğrendim.

Makyajsız modellerde korna sol kütükte gidonun ortasına doğru bir yerde.

Sevemedim bu durumu ve makyajlı olanına bakmaya başladım.

Ama 2023 makyajlı ve 2024 CP2 bloklu modellerde debriyaj-kavrama sorunu varmış ve bizde bile bültenle geri çağırma yapılmış ama bazı kullanıcılar bu işlemden sonra bile debriyajın kavramayı tam ayırmadığını ve debriyaj sıkılı haldeyken bile motorun vitesteyken ileriye gitmeye çalıştığını yazmışlar diye asfalt ağırlıklı turlarda kullanmak üzere 2024 kasa Tracer 7 alma planımı ertelemek durumunda kaldım ve de gidip tekrardan güvenilir liman CRF L aldım hazır indirimi de yakalamışken.

Tracer hala radarımda tabii.

Sorunun çözüldüğüne ikna olursam yapıştıracağım bir tane.

Kısmet bakalım.

Ooh, tek yazida 4 farkli motor yorumu okuduk😂
800k para vercez, debriyaji bozuk motor mu alcaz, peh🙁

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu NX500'de önceki versiyonu olan cb500x'e göre ne değişmi ki bu kadar yeriliyor?
cb500x'i arkadaşım macaristandan almıştı, bütün alpleri, balkanları falan oralarda gezdi, Türkiyeye geldi ne kadar zor rota varsa gezdi, günde 800km, bin km yol yapan arkadaş bir de, cb500x ile çok mutluydu, artık daha güçlü bir şey lazım asfalt yollarda yetmiyor diye tiger 900 adv falan bakıyordu ama genel olarak memnundu motorundan.
O arkadaşın neticesi kıpraşıma karşı bağışıklık kazanmış olabilir. Hikayeyi başka birinden daha dinlemek gerek. Veya her ikisini de deneyimlemiş birini bulmalı.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ocak ta gorun fıyatları bakın ne olacak fırsatı olan kacırmasın bu kampanyayı 2025 ler tükenmeden 10 güne motor kalmaz ellerınde zaten emın olun

Motosikleti
Ooh, tek yazida 4 farkli motor yorumu okuduk😂
800k para vercez, debriyaji bozuk motor mu alcaz, peh🙁
2024 modeller 550-600 bin TL civarında geziyor ikinci elde.

Ve muhtemelen yeni kasada sıkıntı giderilmiştir diye düşünüyorum.

Ged

Motosikleti
2024 modeller 550-600 bin TL civarında geziyor ikinci elde.

Ve muhtemelen yeni kasada sıkıntı giderilmiştir diye düşünüyorum.
Bana nedense yamaha ve hondanin yyksek cclerine gore triumphlar daha az sorunlu ve fiyat olarak daha iyi gibi geliyor. Tamam servis konusi biraz sıkıntı ama istambulda yasayan biri olarak cok da onemli olmayabilir gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar