Honda Yıl Sonu İndirimleri

Selamlar abilerim, ablalarım ve arkadaşlar. Daha öncesinde bu işle uğraşmış kişilere bir sorum olacak. Şu an aralık ayında Honda markasında bir kısmı peşin bir kısmı vadesiz taksitli kampanyası var fakat fiyatlar halen salak saçma durumda. Honda NX 500 için nakit ve taksitli fiyat aldım bayiiden. Nakit için en düşük 480.000 tek çekim, vade farksız liste fiyatı olan 572.750 TL dediler fakat bu iki fiyat da bana saçma salak geliyor donanım ve aksesuar olarak bomboş bir motor için. Bu sebeple aralık indirimlerini bekleme kararı aldım. Stok eritmek veya başka bir sebep için Honda'nın aralık ayında kampanya yapma gibi bir huyu var mıdır acaba ? Aralık ayı indirimi bu markada sıklıkla veya her sene yapılan bir durum ise bekleyip aralık ayında yapılan kampanyada nakit olarak 420-430 bin bandına satın almak istiyorum. Siz ne dersiniz şu an 480.000 nakit olarak almamı mı tavsiye edersiniz yoksa beklememi mi ? Beklememk istemememin sebebi bu motorun 400.000 TL gibi bir fiyattan satışa açılıp 1 yıl içerisinde 180.000 TL zamlanarak 587.000 TL olan güncel fiyatına gelmesi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu motor 400e çıktığında nakit fiyatıydı nerdeyse 1 sene geçti üstünde 80bin tl zam gelmiş çoğu motora göre az bi artış he değer mi nx500e değmez git o paraya cillop gibi bi tuareg al

bu motor 400e çıktığında nakit fiyatıydı nerdeyse 1 sene geçti üstünde 80bin tl zam gelmiş çoğu motora göre az bi artış he değer mi nx500e değmez git o paraya cillop gibi bi tuareg al
Bana Honda bayiinde ki arkadaşlar çıkış fiyatı 400.000 olarak belirttiler o zaman fiyat konusunda yanlış bilgilendirdiler kendileri. Yetersiz bilgilendirmemin kusuruna bakmayın lütfen Ehliyetim A2 sınıfında ve maalesef bu sebeple Tuareg 660 ehliyet kısıtı sebebiyle satın alamıyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bana Honda bayiinde ki arkadaşlar çıkış fiyatı 400.000 olarak belirttiler o zaman fiyat konusunda yanlış bilgilendirdiler kendileri. Yetersiz bilgilendirmemin kusuruna bakmayın lütfen Ehliyetim A2 sınıfında ve maalesef bu sebeple Tuareg 660 ehliyet kısıtı sebebiyle satın alamıyorum.
a2 ehliyette 3 motor var 450mt nx500 390adv 2025 bütçe yetiyorsa ve ciddi arazi düşünüyorsan 390 adv olabildiğince toprağa girmem diyorsan nx500 ikisini de yapmak istiyorum ama ikisine de para yetmiyor diyorsan 450mt
nx500 400e tekrar düşmez ama fiyatı artar mı artar

a2 ehliyette 3 motor var 450mt nx500 390adv 2025 bütçe yetiyorsa ve ciddi arazi düşünüyorsan 390 adv olabildiğince toprağa girmem diyorsan nx500 ikisini de yapmak istiyorum ama ikisine de para yetmiyor diyorsan 450mt
nx500 400e tekrar düşmez ama fiyatı artar mı artar
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aklımın bir köşesine yazdım.

indirim geleceğini sanmıyorum, aksine bu hafta açıklanacak enflasyon verisinden sonra ufak bi zam yapabilirler fiyatlara.

Motosikleti
K 1600 GTL
İndirim olmasa bile aynı kampanya devam eder zaten aralığa girdik biraz daha bekle. Bir yılda 80 bin zam bence makul ilk çıktığında 400 bin den alanlara göre şimdi aldığında kar da olursun....

Motosikleti
600RR
geçen yaz motor almaya gittiğimde bana yok çektiler cb125 için,aradan 3 gün geçmedi depodan fotoğraf geldi adamların elinde en az 50 tane istediğim motor vardı:) genel merkeze şikayet ettim ama sonuç nafile burası Türkiye

Deneyimlerini, tavsiyelerini aktaran herkese teşekkür ediyorum. 20 yaşındayım 18 olduğum gün araba hemen sonra motosiklet ehliyetimi aldım. 5 ay sonra motosiklet ehliyetimi A sınıfına yükseltebileceğim. Sanırsam bu gidişle A sınıfından bir 4 silindirli ile başlayacağım. 500cc bomboş motorlara bu paraları vermek içimi acıtır gerçekten. Ya kış öncesi sezon sonu ikinci el denk getirebilirsem denk getiricem veyahut 6 ay sonra A sınıfı bir motosiklet ile aranıza katılacağım. Artık zaman gösterecek sevgili dostlar. Tekrardan deneyimleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Cansınız.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Deneyimlerini, tavsiyelerini aktaran herkese teşekkür ediyorum. 20 yaşındayım 18 olduğum gün araba hemen sonra motosiklet ehliyetimi aldım. 5 ay sonra motosiklet ehliyetimi A sınıfına yükseltebileceğim. Sanırsam bu gidişle A sınıfından bir 4 silindirli ile başlayacağım. 500cc bomboş motorlara bu paraları vermek içimi acıtır gerçekten. Ya kış öncesi sezon sonu ikinci el denk getirebilirsem denk getiricem veyahut 6 ay sonra A sınıfı bir motosiklet ile aranıza katılacağım. Artık zaman gösterecek sevgili dostlar. Tekrardan deneyimleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Cansınız.
eğer sadece 6 ay kaldıysa alın A ehliyeti kafanız rahat olsun. A2 sınırındaki motorlar bu ehliyet mevzusu yüzünden alanlar mecbur diye de biraz yüksek fiyat çekiyorlar.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba,

Motosikletteki yıl sonu indirimlerini kaçırmak istemiyorsunuz ama ehliyetiniz de A sınıfı olmadığı için mecburen A2 ile sürülebilen motosikletlere bakıyorsunuz diye anlıyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir öncelikle.

Hesabınızı da ona göre siz yapın.

Şimdiden bir A sınıfı motosikleti indirimde alıp ehliyetinizi A sınıfına yükseltene kadar 3-5 ay nadasa bırakıp sonra ehliyetinizi alınca motorunuzu keyifle sürebilirsiniz.

SürEmeseniz bile bazen garajda sevdiğiniz bir motoru görmek bile büyük bir motivasyon kaynağı olabilir.

Yine de parayı yatırımda tutup 3-5 ay sonra ehliyetinizi alıncaya kadar değerlendirmek ben dahil çoğu kişinin davranışı olacaktır sanki.

Fiyatlar artsa bile sizin paranız da artacağı için çok da değişen bir şey olmayacaktır.

Siz bilirsiniz yine.

Son düzenleme:
Motosikleti
Merhaba,

Motosikletteki yıl sonu indirimlerini kaçırmak istemiyorsunuz ama ehliyetiniz de A sınıfı olmadığı için mecburen A2 ile sürülebilen motosikletlere bakıyorsunuz diye anlıyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir öncelikle.

Hesabınızı da ona göre siz yapın.

Şimdiden bir A sınıfı motosikleti indirimde alıp ehliyetinizi A sınıfına yükseltene kadar 3-5 ay nadasa bırakıp sonra ehliyetinizi alınca motorunuzu keyifle sürebilirsiniz.

SürEmeseniz bile bazen garajda sevdiğiniz bir motoru görmek bile büyük bir motivasyon kaynağı olabilir.

Paranızı yatırımda tutup 3-5 ay sonra ehliyetinizi alıncaya kadar değerlendirmek ben dahil çoğu kişinin davranışı olacaktır sanki.

Siz bilirsiniz yine.
Ben de 2016 yılın sonlarında (kasım sonuydu, aralık başıydı) ilk motorum olan xmax'ı bu şekilde almıştım. A ehliyetim yoktu, A1 bile yoktu, motoru aldım, yılbaşında kesin zam gelir deyip aldım, bayiden kardeşim çıkardı, kendi otoparkında kendi motorunun yanına koydu, ehliyet alana kadar motor yok sana dedi o arada kursa yazıldım, bana ne ekipman lazımsa aldırdı, ehliyet alana kadar mayıs sonu oldu, ondan sonra kendi motorumu sürmeye başladım. 6 ay beklemek zor oldu ama zaten kış gelmişti. işe metrobüsle gidip gelirken yoldan gelip geçen motorlulara bakıp benim de motorum var diyordum.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Selamlar abilerim, ablalarım ve arkadaşlar. Daha öncesinde bu işle uğraşmış kişilere bir sorum olacak. Şu an aralık ayında Honda markasında bir kısmı peşin bir kısmı vadesiz taksitli kampanyası var fakat fiyatlar halen salak saçma durumda. Honda NX 500 için nakit ve taksitli fiyat aldım bayiiden. Nakit için en düşük 480.000 tek çekim, vade farksız liste fiyatı olan 572.750 TL dediler fakat bu iki fiyat da bana saçma salak geliyor donanım ve aksesuar olarak bomboş bir motor için. Bu sebeple aralık indirimlerini bekleme kararı aldım. Stok eritmek veya başka bir sebep için Honda'nın aralık ayında kampanya yapma gibi bir huyu var mıdır acaba ? Aralık ayı indirimi bu markada sıklıkla veya her sene yapılan bir durum ise bekleyip aralık ayında yapılan kampanyada nakit olarak 420-430 bin bandına satın almak istiyorum. Siz ne dersiniz şu an 480.000 nakit olarak almamı mı tavsiye edersiniz yoksa beklememi mi ? Beklememk istemememin sebebi bu motorun 400.000 TL gibi bir fiyattan satışa açılıp 1 yıl içerisinde 180.000 TL zamlanarak 587.000 TL olan güncel fiyatına gelmesi.
Gecen seneki motor satma furyasinda (emisyon konusu) bile ne aralik boyunca ne de 31 aralikta kasim ayinda olup da o zamanlarda olan bir kampanya duymadim. 31 araligin son saatlerinde gidenlere ozel bir sey yapmislar midir bilmem ama oglen saatlerinde gidip fiyat soran YouTube videolari izlemistim onlarda oyle bir durum yoktu diye hatirliyorum.

Yaklasik 10 dk'lik NX500 ve yine 10 dk'lik CB500 testlerimden sonra NX500'u begenmeyip CB500'u begendigimi de soylemek isterim. CB'nin surusu daha zevkliydi. Ki aslinda ben dik oturuslu motorlari severim.

Motosikleti
CB650R
NX500 ü denediniz mi emin değilim ama aynı bloğu paylaşan Hornet 500 çinlilerden bile çok titriyordu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de bunu anlamıyorum; aynı bloğa sahip eski Cb500F'i kullanan @Cyan titremediğini söylüyor, ben de 2014 84.000 km'de Cbr 500r kullandım, o da titremiyordu. Bu yeni 500'lük makineler neden titriyor hayrettir?

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Ben de bunu anlamıyorum; aynı bloğa sahip eski Cb500F'i kullanan @Cyan titremediğini söylüyor, ben de 2014 84.000 km'de Cbr 500r kullandım, o da titremiyordu. Bu yeni 500'lük makineler neden titriyor hayrettir?
Yaklaşık 3500 km kullanıp sattığım NX500 motorumda 110 km üstü süratlerde sağlam titreşim vardı elciklerde.

Günlük yarım saat - 1 saatlik sürüşlerde dert edilecek bir durum değildi ama daha uzun sürüşlerde, hele ki senin forumda da paylaştığın günübirlik ve benim de uzun turlarda yaptığım günlük 700-800-1000 km ve üstü nispeten performanslı (130 km üstü sürüşlerde) insanı motordan soğutacak derecede rahatsız edici titreşim vardı.

Belki birkaç yağ değişimi ve/veya 10-15 bin km sonra daha katlanılır hale gelirdi veya belki de tümden ortadan kalkardı.

Ama benim o kadar bekleyecek vaktim yoktu.

Motosikleti
cb500X kullanan arkadaş da hiç titreşim şikayeti yoktu ki Türkiyenin en zor kötü yolları dahil gezmediği yer kalmadı 2 yılda 43bin km yol yaptı onunla. Sonradan ayarları ile mi oynadılar ne yaptılar ben de anlamadım.
Aynı arkadaş Triumph tiger 900 test etti, bu ay alacak, çok beğenmiş ama elciklerde cb500x'e göre biraz titreşim var diyordu. Yani başka motorda titreşim grmeyip de cb500x'dekini farketmeme durumu da yok.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
cb500X kullanan arkadaş da hiç titreşim şikayeti yoktu ki Türkiyenin en zor kötü yolları dahil gezmediği yer kalmadı 2 yılda 43bin km yol yaptı onunla. Sonradan ayarları ile mi oynadılar ne yaptılar ben de anlamadım.
Aynı arkadaş Triumph tiger 900 test etti, bu ay alacak, çok beğenmiş ama elciklerde cb500x'e göre biraz titreşim var diyordu. Yani başka motorda titreşim grmeyip de cb500x'dekini farketmeme durumu da yok.
Yani 2013'ten beri ürettikleri bir blokta bu denli radikal değişiklik yapmazlar. Belki şasi ve/veya karenajlar ile ilgili bir durum olabilir ama Hornet 500 de denmiş yukarıda; onda karenaj yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar