- Konu Yazar
Selamlar abilerim, ablalarım ve arkadaşlar. Daha öncesinde bu işle uğraşmış kişilere bir sorum olacak. Şu an aralık ayında Honda markasında bir kısmı peşin bir kısmı vadesiz taksitli kampanyası var fakat fiyatlar halen salak saçma durumda. Honda NX 500 için nakit ve taksitli fiyat aldım bayiiden. Nakit için en düşük 480.000 tek çekim, vade farksız liste fiyatı olan 572.750 TL dediler fakat bu iki fiyat da bana saçma salak geliyor donanım ve aksesuar olarak bomboş bir motor için. Bu sebeple aralık indirimlerini bekleme kararı aldım. Stok eritmek veya başka bir sebep için Honda'nın aralık ayında kampanya yapma gibi bir huyu var mıdır acaba ? Aralık ayı indirimi bu markada sıklıkla veya her sene yapılan bir durum ise bekleyip aralık ayında yapılan kampanyada nakit olarak 420-430 bin bandına satın almak istiyorum. Siz ne dersiniz şu an 480.000 nakit olarak almamı mı tavsiye edersiniz yoksa beklememi mi ? Beklememk istemememin sebebi bu motorun 400.000 TL gibi bir fiyattan satışa açılıp 1 yıl içerisinde 180.000 TL zamlanarak 587.000 TL olan güncel fiyatına gelmesi.