honda ya teşekkür..

Arkadaşlar ; bu site de hoşumuza gitmeyen veya yeterli görmediğimiz biz den yaptığı hizmet ten daha fazlasını maddi olarak talep eden yetkili servis -özel servis-firma temsilcilerini teşhir ve ilan ediyoruz zaman zaman..
Ben her hizmet in maddiyat la ölçüldüğü bu camia da yaptığı hizmet karşılığnda ben den hiç bir ücret talep etmeyen Honda ya teşekkür ediyorum....
olay ı size anlatayım...
Motosiklet imi fazla dinlendirdiğim için aküsü boşaldı,yetkili honda servisin de akü sarj ı yapıldığını bildiğim ve iş güzergahında olduğu içinde bu servisi tercih ettim ..
Sabah 08;30 da servise girdim faliyet başlamıştı,
hayırlı işler diledim ..
akü yü teslim ettim ...
öğleden sonra gel al abi dediler..
neyse işim müsait olduğunda servise gittim..
akü yü ölçüm yaparak doldurulduğunu bana gösterdiler...
Akü başlarına sürmek için bir kaç kullanımlık gres te verdiler..
Akü yü paket ettim ..
Muhasebeye yöneldim ..
durumu anlattım..
cevap;
Ücrete e gerek yok iyi günler dileriz....
Honda hakikaten hem motosiklet olarak hem de hizmet olarak ÖRNEK ...
Tekrar teşekkür ederim ...
Honda hayat on da...................................:rendeer:

bu tip yazıları okuduktan sonra cbr deki amblem daha bir hoşuma gidiyor :)

:) waLLa kimisi diyecek ki senden aLmıyorLAr ama miLLetten misLi misLi çıkarıyorLar merak etme,
yada diyecek ki biriLeri honda işte büyük servis :)
Ben bir şey demesem iyi ama şöyLe bi oLay aktarayım,
monta dikmek için patchLerinden arıyorum aprilia nın bakmak için bi motomarkete girdim, o sırada içeriye kaza yapmış bir 600 F sahibi geLdi.
Abi dedi geçen sene sizden aLmıştım dışarıda duran kırmızı beyaz kuyrukLunun aynısından kapıda durandan
kuyruğun aLtındaki renk kodunu kasko firması buLamamış istediLer
bu motordakini verebilir miyiz ?
baktıLar onda da yok arandı honda
renk kodunun veriLmesi = 10 ytL :) tabi honda aLmadı bu parayı motomarket..
adam kaza yapmış işte zaten zor durumda
bir de motoru sen satmışsın
birde 8 e 8 biz postite 5-6 tane harf rakam yazdın 10 ytL nedir yaa insaf..
bu açıdan bakınca HONDA servisine koccaamann bi aLkışş

Kesinlikle Türkiye'de bu işi layığı ile yapan, kullanıcılarının yüzünü en çok güldüren marka şüphesiz Honda'dır:cat:

2 Sene önce Ankara Honda Efe'de yapılan olayı anlatayım. Kirli benzin almam sebebiyle motorda arıza işığı yanmaya ve yolda giderken stop etmeye başladı. bende 2005 model Honda Hornetimi daha 7000km deydi Honda Efeye goturdum.Arıza lambasını söndürünce stop etmeside geçer dediler. Ben mootoru diagnostik bilgisayara bağlamalarını beklerken usta 1metre bir kablo aldı sigorta kutusuna aküden kısa devre yaptırdı. Ve evet arıza lambası söndü ama biraz ilkel bir yöntemle. Sonra öğrendimki zaten motorları bağlayacakları bilgisayarları yokmuş. Motor garanti kapsamında olduğunda onlarda ücret talep etmediler ama bende bu olaydan sonra motoru Honda servisine hiç götürmedim. Madem problemi ilkel yöntemlerle çözücekler bunu dışarda ben veya herhangi bi ustada daha ucuza veya daha az yol yaparak halledebilirim diye düşündüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Dl650vstorm
kardeş hangi şehirde ve hangi honda servisine gittin onu da açıklada, istanbul sa bende oraya gideyim ..

Kullanıcı adı nankör olan birisinden bunları okumak güzel :) Ben ümraniye D&B Motor'a gidiyorum, motoru da oradan aldı, Gökhan ustamdan çok çok memnunum, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
iyide bunun HONDA veya SUZUKİ olması önemli değil ki...bu iyi niyet servisten servise değişebilir,oradaki çalışanlarla ilgili birşey...Bence HONDA ya Değil Orada Seninle İlgilenen Çalışanlara Teşekkür Etmelisin

iyide bunun HONDA veya SUZUKİ olması önemli değil ki...bu iyi niyet servisten servise değişebilir,oradaki çalışanlarla ilgili birşey...Bence HONDA ya Değil Orada Seninle İlgilenen Çalışanlara Teşekkür Etmelisin

Honda ya teşekkür ediyorum ,honda ya teşekkür ettiğimde bu firmanın tüzel kişiliğinde serviste emek veren ,ter döken her bir personele de TEŞEKKÜR etmiş oluyorum.ben bu camia da 150 ytl servis ücreti alıp ta sonradan bir civatanın bile hesabını yapan esnaf servis -tamirci çalışanları gördüğüm için çok memnun oldum ...
para sından değil , zaten bu maddi fedakarlık gerektiren bir hobi ve bir uğraş ..
akü servisleri 10 ytl ye yapıyorlar bu işi ..
çam sakızı çoban armağanı kabilinden bu tip olayla karşılaşınca çok memnun oldum...

Son düzenleme:
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmişşşşşşşşşş :mrgreen:

hayır yazdıklarımız okunmuyormu yoksa reklam yapmakmı istemiyorsunuz anlamadım.HANGİ SERVİS BU???2 burda 2 kişi hangi servis olduğunu sormus.

vallahi arkadaşlar benim servisle işim yok motorum zaten mz kafa denği bir tamircim var bende burdan ona teşekkür etmek istiyorum adam ne yaparsa yapsın parca haricinde onuda dışarıdan alıyorum kesinlikle para almıyor benden para veremiyorum arkadaş boş ver parayı diyor

nankörüm iyi bir esnaflık örneğini yazmışsın.ama inan bunun markayla bi alakası yok.esnaflıkla ilgili
yani honda kawasaki yamaha olayı deyil

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sırf bu yüzden satmam innovayı:)

Bunda garipp olan ne benım servıs bunun kat ve kat fazlasını yapıyor ucret almıyor bende AKü bittiginde yada bakım gerektırdıgınde gıdıyorum suyu eksıkse tamamlıyorlar sarja baglıyorlar sonrada güle güle dıyorlar...Bence abartılcak bı durum yok..Gecen gun motorun ıcınden dusuk devırde dızel gıbı bı ses gelıyordu goturdum komple motoru soktuler yandan cıkardılar boyle dıslıler falan gozuktu artık ıcının yagını falan bosaltılar temız bır kaba orda krankın en onunde bı vıda gıbı bısı var ama boyle buyuk bıraz o gevsemıs ses yapıyormus o sıkıldı ama bunu ıcın egzoz sokuldu fan cıktı onun arkasında kapak sokuldu vs vs 1 saat ugrastılar topladılar eskı yagımıda koydular eksık yagıda tamamladılar..Güle güle hepsı bu kadar...Yalan dolan yok..."Tabı dısardan gelen herkeze olacak dıye bısı yok ben motorumu oradan aldım 2 yıl once ve kendı servısı"

Son düzenleme:
benim aküyü temelli değişmişlerdi garantiden.. eğer garanti dışı olsaydı 130 ytl bayılacaktık.. bu durum yamaha ve kanunide yok, aldanmayalım.. honda 1 numaradır

cok abartı olmus ,cogu servıste aynı hatta kat kat daha fazlası var kanuni de , ben kanunidende servısımdende memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar