Honda Honda XL 650 V Transalp (enduro)

Yok ben kışın evlencem, çizme giycem gelinliğin altına çünkü. :queen: Evet bu da benim manyakça hayallerimden birisi...:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok ben kışın evlencem, çizme giycem gelinliğin altına çünkü. :queen: Evet bu da benim manyakça hayallerimden birisi...:cherry:

o zaman şansın yok ist kış vakti ant gelinmez motorla ama romork alırsam bu arada yine getiririm :queen::queen:

arkamdan gelirken dikkatli olcan arkadan vuran ne olursa olsun suçludur metecim biliyorsun dimi trafik kurallarına göre ister içinde kalsın isterse dışarı kacsın ben yolda karınca gördüm ezmemek için fren yaptım cerrahide kacak gecmek için aşırı sürat yapmasın orda tabela var 30 la gecin diye
kurallara uysaydı elimden geleni bu :queen::cat:

Halis abi bu esprileri hoş karşılayacak yaş ve olgunlukta olduğundan sana takılıyorum...ama özlüyon dimi beni...:p hayatında vazgeçilmezlerindenim...:pbensiz yapamıyorsun...mesajlarım bir şekilde dikkatini çekiyor...konuya muhatap olmadığında bile inceden napıyor bu veled şeklinde ucundan ucundan bakınıyorsun...:cherry::) sen beni yaradandan ötürü seversin ben seni severken kriterlerim yoktur...olmaz:rendeer:

Tubiş biz sorunları çözdük...çözmek derken Halis abi beni olduğum gibi kabul etti ve sorunlar çözüldü...

yokta işte metehan bana laf sokcakya kaşınmaya başladı duydugum kadarı ile benim arkamdan öyle diyorlarmış halis suçlu motor kulanmayı bilmiyor diyorlarmış bende o yüzden onlarla gezmiyorum ne olur ne olmaz kaza yapmalarına sebep olurumda sonra mazallah :queen::queen:

Gişelere yakın bir uyarı tabelası...:p

Dikkat Halis Çıkabilir...:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi bu esprileri hoş karşılayacak yaş ve olgunlukta olduğundan sana takılıyorum...ama özlüyon dimi beni...:p hayatında vazgeçilmezlerindenim...:pbensiz yapamıyorsun...mesajlarım bir şekilde dikkatini çekiyor...konuya muhatap olmadığında bile inceden napıyor bu veled şeklinde ucundan ucundan bakınıyorsun...:cherry::) sen beni yaradandan ötürü seversin ben seni severken kriterlerim yoktur...olmaz:rendeer:

Tubiş biz sorunları çözdük...çözmek derken Halis abi beni olduğum gibi kabul etti ve sorunlar çözüldü...

ama halla 1 acıgını bulsamda atırsam diye pusuda bekliyom sabah geldimi ilk işim sen nereye ne yazmışsın bakmak oluyor ama tekrar söylüyom ne yapayım önüme KARINCA cıktı ezmemek için firen yaptım :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

Gişelere yakın bir uyarı tabelası...:p

Dikkat Halis Çıkabilir...:queen:

izmit gişelere koymuşlar :queen::queen: f800gs üstünde benim resmim istersen git bak :queen:

selam arkadaşlar ben yeni bir motor almak üzereyim 2000 model 40.000 km transalp 650 cc nekadar yaktığı konusunda bilgi almak isterim mümkünse umarım kullanan vardır bu motoru

TUBİS bu ne Transalp aşkı böyle... :) helal olsun... bu tutkuya sahip olan insanları seviyorum... taktir ettim..
benim tutkumda f650..

saygılar..

selam arkadaşlar ben yeni bir motor almak üzereyim 2000 model 40.000 km transalp 650 cc nekadar yaktığı konusunda bilgi almak isterim mümkünse umarım kullanan vardır bu motoru[/QUOTE

nerdeyse xt'nin iki katı kadar fazla yakarsın bir arkadasımda hem transalp hemde xt600 var ondan biliyorum

Ben XT600 ün Transalp ten fazla yaktığını biliyorum.Kendim bizzat şahit oldum.Transalp karbiratörlüdür ve enjeksiyonlulara nazaran biraz fazla yakar.Ama aşırı bir fark yoktur.Transalp almakla çok isabetli bir karar vermişsin.İnşallah temizdir ve güle güle kullanırsın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

XT 600:18 km/lt.
transalp:19.4 km./lt.

çift silindir bi makina tek silindire nazaran acık daha fazla yakar ama öyle can yakıcı bi fark olamaz..

ASKON bunu çok iyi anlıyorum... aynı şeyi bende V-MAX için düşünüyorum.. ;)

transalp üstün motordur al kardeşim.
bu arada derdimi de anlatayım, benim transalp çalıdıkdan 1.5 sene sonra içine edilmiş şekilde bulundu o yüzden eğer tanıdıklarınız varsa 1997 model siyah motoruma, çıkma tertemiz parçalar bakıyorum.

Transalp 650 mi 600 mü?

Saygıdeğer Transalp kullanıcı ve hayranlarına iyi akşamlar, ortalama 8500 tl bütçe ile 2.el transalp almayı düşünürsek, hangi modeline bakmalı ve özellikle nelere dikkat etmeliyiz?

Saygıdeğer Transalp kullanıcı ve hayranlarına iyi akşamlar, ortalama 8500 tl bütçe ile 2.el transalp almayı düşünürsek, hangi modeline bakmalı ve özellikle nelere dikkat etmeliyiz?

2 hafta önce 12000 TL'ye 2006 model 19000 km.de çok temiz bir transalp aldım. 8500 TL'ye tahminim 2000-2001 model temiz bir makine alabilirsin. orta ayaksız, vizörsüz, şasi korumasız bir transalp alma derim. bir de egzost boğazında kurumu az olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar